in

DRAMA U DOBOJU TRAJE VEĆ SATIMA: Nepoznati muškarac blokirao vozilo Hitne pomoći i prijeti bombom, poznato kako je došlo do incidenta (FOTO, VIDEO)

Slatka-Tajna.Eu

[{“img”:”/img/vijesti/2021/11/policija_rs_doboj.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2021/11/policija_rs_doboj.jpg”,”caption”:””,”bg”:”3b3d48″},{“img”:”/img/vijesti/2021/11/bomba.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2021/11/bomba.jpg”,”caption”:””,”bg”:”3a2e88″}]

Iako su prve informacije bile da je nepoznati muškarac ušao u Dom zdravlja Doboj sa bombom, posljednje informacije su nešto drugačije. Naime, trenutno raspoloživim informacijama iz Policijske uprave Doboj jedna osoba sa bombom je blokirala sanitetsko vozilo ispred zgrade Doma zdravlja Doboj.

– Policijskoj stanici oko 19.40 prijavljeno je da je ispred objekta Službe hitne pomoći Doma zdravlja Doboj jedna osoba blokirala sanitetsko vozilo te da se u vozilu nalazi sama i da kod sebe ima bombu – izjavila je za Srskainfo Dragana Kerkez, portparol Policijske uprave Doboj.

Dio Doma zdravlja u Doboju ograđen je žutom trakom, a pristiže i veći broj policijskih ekipa.

Banjalučka Alternativna televizija večeras je otkrila i detalje koji su doveli do samog incidenta.

Prema informacijama ove televizije, Hitna pomoć u Doboju dovezla je muškarca iz sela Bukovica, koji je po dolasku pred prostorije Službe hitne pomoći izvadio ručnu bombu i zaprijetio radnicima da će ih ubiti. Radnici su odmah napustili vozilo i udaljili se, nakon čega je medicinski tehničar pozvao policiju.

Osoba se i dalje nalazi u ambulantnom vozilu, a vrata vozila su otvorena. Policijski službenici su obezbijedili lice mjesta, a na terenu je i pregovarač. Obližnji lokali su ispražnjeni, a ulice koje se ukrštaju ispred Doma zdravlja su i dalje zatvorene.

loading…


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Bez pobjednika u Vogošći i Ljubuškom, Krivaja bolja od Sloge, Iskra zaustavljena u Visokom

Đanijeva blamantna objava: Slikao krevet hotelske sobe, pa pitao da li da privede nešto!