in

ODUSTAO OD SVOJE NAJVEĆE STRASTI: Vladan Savić nakon rođenja kćerke presjekao

Slatka-Tajna.Eu

Kada se u julu 2019. godine rodila mala Anđelija, život njenih roditelja – manekenke Jovane Jocić i pjevača Vladana Savića, promjenio se, kako frontmen “Magla benda” ističe, iz korijena.

Iako je, kako sam kaže, zavisnik od adrenalina, Vladan je tokom godina počeo da odustaje od jednog po jednog sporta koji je mogao da utiče nepovoljno na njegov primarni posao pjevača, a, po rođenju kćerkice, stavio je tačku i na najveću strast koju je imao.

– Naš posao je takav da moram da se pazim kako se ne bih povrijedio. Čak sam prestao da idem i na fudbal sa društvom. Jedino ne mogu bez snoubordinga, iako to, takođe, predstavlja rizik. Ne vozim više ni motor, a cijeli život sam ga vozio. Nisam bio savjestan vozač.Davno sam ja shvatio to da nisam savjestan vozač, ali nisam odustajao. Hvala Bogu, nikada nisam pao sa motora. Međutim, kada se rodila Anđa, sjeo sam na motor jednog dana i rekao samom sebi: “Sad izlazim na put i voziću lagano”. Naravno, nisam mogao da se obuzdam i da vozim lagano.Vratio sam se kući, parkirao motor, ugasio ga i više nikada nisam sjeo na njega. I dalje stoji u dvorištu i možda će tamo biti dok sam živ- rekao je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/ Puls)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ZIMA DONOSI VELIKU ŽIVOTNU LEKCIJU U NOVOM SPOTU NENADA CVIJETIĆA​ – Mondovizija

Ponuda za Stankovića upalila alarme u FK Crvena Zvezda