in

Zenica se vraća na fudbalsku mapu

Slatka-Tajna.Eu

Ruta od Prijedora, preko Sarajeva, Mostara, pa sve do Trebinja danas predstavlja veoma važnu dionicu društveno odgovornog puta kompanije Mozzart, koja kroz sponzorstva daje vjetar u leđa sportskim kolektivima i savezima. Na fudbalsku mapu BiH pokušava da se vrati i NK Čelik iz Zenice, koji je danas ozvaničio saradnju s regionalnim liderom u priređivanju igara na sreću.

Čelik trenutno zauzima treće mjesto u Drugoj ligi FBiH – centar, a klub s tradicijom dugom skoro osam decenija želi da se vrati na pobjednički kolosijek.

Ispadanje iz Premijer lige sve do niželigaških voda nije obeshrabrilo “crno-crvene”, a Mozzart je u njima prepoznao potencijal. Dvogodišnji sponzorski ugovor u prostorijama kluba parafirali su Denis Mušović, predsjednik NK Čelik, i Tamara Đajić, rukovodilac Sektora marketinga u Mozzartu.

“Zenica je fudbalski grad, a NK Čelik i kompanija Mozzart su idealna kombinacija, jer jedno drugom pružaju mogućnost za širenje, rast i stabilnost. Veoma smo zadovoljni što je menadžment Mozzarta odabrao baš nas za partnere. Nadamo se da je ovo samo početak uspješne saradnje”, naglasio je Mušović.

Mozzart je prethodno postao sponzor Željezničara iz Sarajeva, Leotara iz Trebinja, prijedorskog Rudara, Zrinjskog, Veleža, ženske odbojkaške reprezentacije BiH, a planirano je još ulaganja u narednom periodu.

“Nastavili smo našu misiju u Zenici, s ciljem da i klubovima koji nisu u najvišem rangu pomognemo u ostvarivanju ambicija. Vjerujemo da će se Čelik ekspresno vratiti u viši rang i da će ljubitelji fudbala u ovom gradu ponovo uživati u sjajnim mečevima”, poručila je Tamara Đajić, rukovodilac Sektora marketinga u kompaniji Mozzart.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Joanas 1-60 Classic Wow Leveling Guides

Poslodavci u Portugalu će onima koji rade od kuće plaćati struju i internet