in

SDP i Socijaldemokrati pri kraju dogovora o raspodjeli mjesta u odborima

Slatka-Tajna.Eu

Arsen Bauk i Ivana Posavec Krivec

Foto: Dnevnik / HRT

SDP i Socijaldemokrati pri kraju su dogovora o raspodjeli mjesta predsjednika i potpredsjednika u saborskim odborima. Ni jedni ni drugi zasad ne žele o imenima, primjerice, novog potpredsjednika Sabora, odnosno predsjednika Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost. Više o svemu, kažu, znat će se sljedeći tjedan.

– Ostat će kolegama 7 od 11, a u potpredsjedničkim mjestima mi ćemo imati 5, a oni će imati čini mi se 2. Tako da u zbroju je to tu negdje. Ako smo se već raspali, onda mi čini da smo se po ovome ipak više raspali kao Čehoslovačka, u miru, a ne kao Jugoslavija u ratu, rekao je potpredsjednik Kluba zastupnika SDP-a Arsen Bauk.

– Mi nemamo problema oko dogovaranja toga tko će preuzeti koju odgovornost i koju dužnost u ime Kluba Socijaldemokrata. Mi smo ovdje da opravdamo naše povjerenje koje su nam dali građani. Vjerujem da ćemo se dogovoriti u dobroj vjeri i da ćemo na taj način nastaviti i naš rad u Hrvatskom parlamentu, istaknula je Ivana Posavec Krivec, potpredsjednica Kluba zastupnika Socijaldemokrati.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku











Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Još jedan “bijeg” kod susjeda? Našao se na spisku selektora BiH, a želi igrati samo za Hrvatsku

I DALJE JE ŽIVA VATRA: Karleuša zakopčana od glave do pete