in

NIKOLINA KOVAČ otkrila – Ovako prirodno zateže kožu – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Prelijepa i veoma njegovana pjevačica Nikolina Kovač Kapor, važi za jednu od najljepših i prirodnih uspješnih žena.

Porcelanski ten, pune usne koje se ističu, oduvijek se vidjelo da Nikolina vodi računa o svom izgledu.

Jako vodim računa o njezi lica i tijela i smatram da je koža najljepši ukras ženskog tijela. Zato se trudim da pored dobre genetike, doprinesem da ona u svakom trenutku izgleda zdravo i baršunasto. Ja sam onaj tip osobe koja preferira neinvazivan način same njege, jer smatram da žena može izgledati zdravo i njegovano i bez pretjerane upotrebe vještačkih komponenti koje se danas propagiraju kao jedini i najbolji način njege za jednu ženu, što je totalno apsurdno. Konkretno žena treba da se njeguje kako spolja tako i iznutra – rekla je Nikolina.

Moram priznati da unosim dvije i po litre vode i konzumiram dosta pravih nefiltriranih čajeva koji doprinose dodatnoj hidrataciji i svježini moje kože, jedan od njih je čaj od koprive i toplo ga preporučujem svim damama. Kopriva je multivitaminska biljka koja liječi i čisti tijelo od otrova.

U spoljnoj upotrebi kopriva se upotrebljava za liječenje akni, ekcema, masne kože i peruti.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Što se tiče same njege lica kokosovo ulje je nezaobilazan proizvod koji koristim za skidanje šminke, a također i za njegu cijelog tijela. Nakon što skinem šminku umijem lice ledenom vodom, nikada toplom, jer je hladna voda najbolji facelifting.

Izvor: Srbijadanas.com


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Korona alarm u njemačkoj reprezentaciji – Virus korona

Direktorica FIPA-e Milica Marković učestvuje na međunarodnom samitu Balkan Power 2021