in

NIJE ČUO NJENE POSLJEDNJE RIJEČI: Ante Baždarić napustio “Zadrugu” zbog majčine smrti

Slatka-Tajna.Eu

Splitski ugostitelj Ante Baždarić  sudionik kontroverznog  “Zadruge” u subotu je ostao bez majke Vesne, koja je preminula nakon borbe s teškom bolesti. Njena posljednja želja je, a, bila da prije smrti vidi sina.

Antina prijateljica je zbog toga od utorka zvala produkciju, ali joj nisu odgovarali sve dok preko društvenih mreža nije kontaktirala voditeljicu Zadruge Dušicu Jakovljević, koja je odmah alarmirala produkciju. Ante je u petak krenuo prema Splitu, no na putu ga je dočekala tužna vijest o smrti majke.

– Žao mi je što nisam stigao čuti riječi svoje majke zadnji put. Produkcija nije kriva što nisam stigao na vrijeme. Jednostavno je došlo do takve situacije. Takva je procedura i oni su izašli u susret koliko su god mogli – napisao je Ante na Instagramu,

-Jako mi je teško. Jedva i govorim. Bio sam jako vezan za majku, a sada je nema više. Borila se s rakom pluća, podmukla bolest koja joj nije davala mira. Nije uspjela. Sahrana je u srijedu i sad moram biti jak da je dostojanstveno ispratim. Uz mene su u najtežim trenucima porodica prijatelji, držim se nekako – rekao je Ante koji se nakon majčinog sprovoda namjerava vratiti u rijaliti. Podsjetimo, Ante je prije pet godina sudjelovao u showu “Farma”, a ispao je tik prije finala.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Večernji)

 

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Poslodavci u Portugalu će onima koji rade od kuće plaćati struju i internet

Puštena Aida Ćorović, privedena zbog gađanja jajima murala Ratka Mladića