in

Nastavlja se potraga za nestalim radnicima / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Klix.ba / Nastavlja se potraga za nestalim radnicima

Potraga za dvojicom turskih državljana, koji su jučer upali u rijeku Bosnu dok su osiguravali radove na dionici Koridora 5C, nastavlja se danas od ranih jutarnjih sati.

Kako su za Klix rekli iz Operativnog centra MUP-a Zeničko-dobojskog kantona u potrazi će, osim pripadnika MUP-a ZDK sudjelovati i Gorska služba spašavanja, a očekuje se da će im se pridružiti i mještani Topčić Polja, Golubinje i drugih naselja u blizini.

Radi se o radnicima srednje životne dobi, a zapovjednik Specijalne jedinice MUP-a ZDK Ramo Suljić je nakon sinoćnje aktivnosti policijskih službenika kazao da nije pronađen niti jedan trag.

Danas će na mjestu nesreće početi i uviđaj kojim će rukovoditi dežurni kantonalni tužitelj, a očekuje se i dolazak nadzornika radova na ovoj poddionici autoceste.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ovo nije prvi put da se na gradilištu autoputa oko Zenice događa nesreća u kojoj radnici ispadaju iz korpi koje ih prevoze, ali je prva u kojoj se dogodila ova tragedija.

Potraga za radnicima koji su upali u rijeku Bosnu će zbog loših uvjeta biti obustavljena do sutra

Podsjećamo, jučer oko 14 sati dvojica radnika turske kompanije “Cengiz Insaat”, koji su radili na dionici Koridora 5C u mjestu Topčić Polje, ispali su iz krana i upali u rijeku Bosnu.

Odmah je pokrenuta opsežna potraga, no nažalost, bez rezultata. Potraga je zbog loših vremenskih uvjeta bila obustavljena sinoć.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

ZAPROŠENA MAJA MARINKOVIĆ: Mladoženja najavio svadbu, a Janjušu poručio da može da bude kum

Nesuđeni bh. reprezentativac: Matković izdominirao, pa izabran za igrača kola