in

LUKSUZNA JAHTA U SPLITU: Sandra i Andrej Meljničenko ne mogu proći nezapaženo

Slatka-Tajna.Eu

Sandra i Andrej Meljničenko trenutno borave u Hrvatskoj, a ovo je drugi put u posljednja dva i po mjeseca kako su obišli ovo primorje. Split je mjesto u kojem je njihova jahta viđena prvi put, 3. septembra, a ovoga puta megajahta “A” usidrila se ispred splitske gradske luke.

Jahta neuobičajenog izgleda sa zakrivljenim jarbolima i trupom među najvećim je jahtama na svetu, a vrednost joj se procjenjuje na više miliona dolara.

Sandra i njen suprug najveći deo slobodnog vremena provode upravo na ovoj raskošnoj jedrilici stoga su se potrudili da je urede tako da im bude što komfornije.Velika pažnja od strane zaljubljenih supružnika posvećena je i postavljanju kružnih prozora projektovanih tako da što više prirodne svjetlosti dopire u gornju kabinu, gdje su smješteni dnevni boravak i trpezarija.

Po izlasku iz prostrane sobe namenjene druženju nalaze se bazeni sa impozantnim ležaljkama i baldahinima, ali i đakuzi u kom porodica Meljničenko provodi najviše vremena.

Ovu impozantnu jahtu, dizajnirao je Filip Stark, koji je zvučno ime u svetu nautike i poznati arhitekta, a koji je dizajnirao i njihov jedrenjak koji im je isporučen 2017. godine.

(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Nastavlja se potraga za dvojicom radnika koji su upali u rijeku Bosnu

Goražde: Položen kamen temeljac za fabriku njemačkog investitora