in

I Deschamps u problemima pred okršaje protiv Kazahstana i Finske

Slatka-Tajna.Eu


Otkazao zbog povrede


Ovog vikenda nastavljaju se kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, a velika borba očekuje se u grupi u kojoj se nalazi reprezentacija Bosne i Hercegovine.



Zmajevi do kraja kvalifikacija imaju još dvije utakmice kada ćemo u Zenici dočekati selekcije Finske i Ukrajine, a najvjerovatnije će nam biti dovoljna četiri boda da bismo osigurali drugu poziciji.

Šanse za baraž imaju još uvijek Finska i Ukrajina, a Francuska je osigurala prvu poziciju i direktan plasman u Katar gdje će braniti titulu prvaka svijeta.

I Trikolori do kraja kvalifikacija imaju još dva meča. Prvo će u subotu na svom terenu ugostiti Kazahstan, dok u posljednjem kolu tri dana kasnije igraju protiv selekcije Finske.

Didier Deschamps se našao u prvom problemu pred ove utakmice jer je Paul Pogba otkazao dolazak na okupljanje reprezentacije, te neće igrati u narednim utakmicama.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Naime, Pogba je otkazao dolazak jer ima problema s povredom i odlučili su da neće ništa rizikovati i da je najbolje da ovaj veznjak ostane u Manchesteru kako bi se oporavio.

Deschamps je ekspresno reagovao i umjesto Pogbe u reprezentaciju je pozvao Jordana Veretouta iz Rome.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa








Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

VRIJEME ZA OPUŠTANJE: Seka Aleksić uživa u svom domu

Nastavlja se potraga za dvojicom radnika koji su upali u rijeku Bosnu