in

VRATILA MU VJERU U LJUBAV: Jovanu Tipšin pohvalio radnik s pumpe

Slatka-Tajna.Eu

Jovana Tipšin važi za jednu od omiljenih osoba sa estrade a komentari koji dolaze na njen račun u najvećoj mjeri su pozitivni.Rijetko koja njena kolegica može se pohvaliti ovakvim statusom, a Jovana objašnjava da je to zbog njene naravi i karaktera koji joj ne dozvoljava da se bavi bilo čime što je ružno.

Nisam ja tip koji izmišlja tračeve i skandale da bih bila na naslovnim stranama. Ja se ne bih osjećala dobro sama sa sobom a naročito pored publikom. Dođem u emisiju kad imam šta da kažem, da otpjevam nešto lijepo i da se našalim– ispričala je Jovana.

Karijeru dugu 27 godina najviše je obilježila pesma ”Ne zaboravi me” uz koju su se rastajale i sastavljale mnoge generacije i koja će zauvijek ostati Jovanina lična karta.Upravo zbog te pjesme, pjevačica je dobila komentar i pohvali od radnika na benzinskoj pumpi

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuKaže on meni ”Jovana za vas sve, šta god poželite! Ja sam se uz vašu pjesmu ”Ne zaboravi me” ponovo spojio sa svojom djevojkom i sad je svadba- otkrila je ona.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Oživljavanje ratnih strahova ne treba nikome u BiH

Prvi Servis #74 – Nečastivi