in

U januaru planiramo da vratimo zakon Paddyja Ashdowna

Slatka-Tajna.Eu

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, nakon sastanka vladajuće koalicije bh. u entitetu RS, kazao je da će sutra uputiti NSRS prijedlog za održavanje posebne sjednice u što kraćem roku, gdje će na dnevni red staviti informaciju o zakonima koji su preneseni na državni nivo, posebno na odbranu, VSTS i poreze.

To će, obrazložio je Dodik, biti objedinjeno u jednom tekstu prijedloga.

“Ostajemo pri onome odranije. Osnovno je da će se razmatrati informacija o prenosu nadležnosti, odnosno, vraćanje na Dejtonske nadležnosti.

Daćemo rok od šest mjeseci da se predloži normativ, a već u 1. mjesecu planiramo da vratimo zakon Paddyja Ashdowna o raspolaganju vojnom imovinom”, naveo je lider SNSD-a.

Nakon ovoga ide se u izradu akcioni plan jer su “svi dokumenti veoma obimni”. Milorad Dodik je poručio kako više neće komentarisati opoziciju, ali..

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku“O opoziciji više neću da komentarišem. Današnje razgovore pokušavaju da prenesu na svoj način. Ono što je Escobar rekao nakon njegovog i Šarovićevog razgovora je da je pridobio opoziciju da ne učestvuje o ovome”, zaključio je.

Ovu odluku podržali su o drugi predstavnici vladajuće koalicije, ponavljajući da će sve biti urađeno legitimnim sredstvima i da rata, naglašavaju, neće biti, kako to dio javnosti komentariše.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ovo su posljednje riječi koje je javnosti uputio Marinko Rokvić – Hayat Production

Zavirite u Versajski dvorac i uživajte u prizorima