in

Tanja Savić i Draško Stanivuković ponovo zajedno: Palo pomirenje, oprostila mu aferu sa Kijom!

Slatka-Tajna.Eu

Tanja Savić oprostila je Drašku Stanivukoviću letnju aferu sa Kristinom Kijom Kockar, pa su obnovili svoju romansu. Kurir je došao do ekskluzivne fotografije nedavno nastale, na kojoj pevačica i gradonačelnik Banjaluke sede jedno pored drugog ne skidajući osmehe s lica!

Otkako je voditeljka Jovana Jeremić otkrila da su Savićeva i političar imali aferu, i to u periodu kada je on planirao venčanje sa tadašnjom partnerkom Kristinom Beronjom, javnost je zaintrigirao njihov odnos. Ipak, njih dvoje su mudro ćutali i nisu se oglašavali na tu temu, ali se spekulisalo da je ta romansa bila razlog što ga je verenica ostavila.

Ono što je do sada poznato jeste da njihova veza datira od janura ove godine, da su sa društvom bili na Jahorini, a postoje i njihove fotografije sa Tanjinog nastupa na kojima su zagrljeni. Kada je u javnost dospela informacija o ovoj aferi, pevačica i političar su već okončali vezu i to navodno zbog njegovog neverstva!

Slab na pevačice

Spekulisalo se da je za njihov raskid kriva treća osoba i to Kija Kockar. Čini se da je Draško slab na pevačice iz Srbije, pošto je pre tri meseca uslikan na plaži u Baošićima u društvu Kockareve i to u jako prisnom odnosu. Iako je Kija demantovala navode da su njih dvoje u šemi, već da su samo dobri prijatelji, Tanji je bilo jasno da je postala suvišna, pa je okončala vezu s njim.

Ipak, kako naš izvor blizak Savićevoj tvrdi, Stanivuković je bio uporan i insistirao je da ostanu u kontaktu. Redovno joj je slao poruke, zvao je da razgovaraju, a nedavno ju je ubedio i da se ponovo sastanu. Iako je bila odlučna da ostane pri svome, Tanjini prijatelji su znali da će mu oprostiti i pomiriti se s njim. Draško joj se jako dopada, prijatno joj je u njegovom društvu, a znajući da je on jako šarmantan i ubedljiv, verovali su da će obnoviti romansu.

Galantan

Kada ju je nagovorio da se vide, političar je poslao automobil po Tanju u Smederevo koji ju je odveo u Banjaluku.

Nakon dugog razgovora i ubđivanja, odlučila je da mu oprosti i da mu drugu šansu. Draško je bio jako galantan, vodio je pevačicu u luksuzne restorane, šoping, ali su vreme provodili i sa njegovim prijateljima. Kako tvrdi sagovornik, političaru je jako stalo da njegovi najbliži upoznaju i prihvate Tanju, što i nije bilo teško, jer je ona poznata kao jako srdačna i skromna osoba. Tada je i nastala zajednička fotografija u čiji posed smo došli, a na kojoj ovaj par deluje jako blisko. Dok Tanja sedi na fotelji, Draško je pored nje, a sudeći po njegovom govoru tela, čini se da je jako naklonjen Savićevoj. I ona na slici deluje kao da se dobro provodi i da je raspoložena, pa nije skidala osmeh s lica.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicom, ali se ona nije javljala na naše pozive.

Ipak, u prilog našoj priči ide i činjenica da se Tanja i gradonačelnik prate na Instagramu i da jedno drugom lajkuju objave.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Stanivuković je pre dva dana objavio fotografiju i poruku da će donirrati sadnice za park u Banjaluci, što je Savićeva među prvima lajkovala. Nešto aktivniji je Draško koji označava da mu se dopada gotovo svaka Tanjina objava na društvenoj mreži, a posebno je oduševljen fotografijama sa snimanja njenog novog spota.


Kurir.rs, ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Napušteni pas u Kini kupljen na aukciji za 25 hiljada dolara

Erupcija na tribinama: Bivši prvak Evrope uručio priznanje legendarnom Bosancu