in

“Notorna laž” Svetlana Ceca Ražnatović konačno progovorila o napuštanju “Zvezda Granda” i Saši Popoviću

Slatka-Tajna.Eu

Svetlana Ceca Ražnatović imala je nameru da napusti takmičenje “Zvezde Granda” zbog Aleksandra Milića Milija, ali ju je Saša Popović sprečio.

O tome svedoči naš sagovornik koji se zadesio u studiju kada se dogodio incident između balkanske zvezde i nekadašnjeg saradnika. Naš izvor je zamolio da ostane anoniman zbog toga što je često prisutan na snimanjima.

– Bio sam tada u studiju i Ceca je bila baš ljuta. I posle snimanja se nastavila tenzija. Čuo sam kada su rekli da Ceca zbog Milija hoće da napusti takmičenje, ali ju je Saša u tome sprečio. To se desilo zbog toga što ju je Mili potkačio. Otkako je ona došla u žiri, atmosfera je dinamična, ali oseća se netrpeljivost između nje i nekih pevača, a naročito Milića. On je izbegava u širokom luku, trudi se da se ne sretnu ni u pauzama, a onda je u emisiji prvi čačka. Iako se trudi da ga ne konstatuje, ovoga puta joj je, izgleda, prekipelo. Malo je falilo da zaista i napusti snimanje – priča ovaj čovek čije je ime i prezime poznato redakciji.

On tvrdi da je Saša Popović smirivao strasti.

– I on ume da bocne ne samo Ražnatovićku nego i sve ostale, ali ovoga puta je video da je vrag odneo šalu i da može da ostane bez najjačeg člana žirija. Ceca je neko ko prihvata šalu na svoj račun, ali ne dozvoljava da se prelazi granica. Ona bar ne mora da po svaku cenu sedi u “Grandu” – smatra on.

Inače, Ceca ima ugovor na tri godine s “Grand produkcijom”, a dogovor je pravila upravo sa Popovićem. Ona je nedavno za medije potvrdila da se razočarala Milija.

– Razočarana sam u Milija kao čoveka, ali ne kajem se što sam sarađivala s njim. Ta saradnja je bila plodonosna i trajala je dve decenije, ali zajedno sa Marinom Tucaković, koja je bila nosilac projekta – rekla je Ceca u emisiji “Ekskluzivno” i dodala da nije samo kompozitor zaslužan za to da pesma postane hit.

Ovim povodom najpre smo kontaktirali sa PR timom Cece Ražnatović iz kog su nam poručili da nije tačno da je pevačica imala nameru da napusti svoje mesto u žiriju, a a onda je stigla poruka i od pevačice:

– Pitali ste me da li je tačno da sam imala nameru da nspustim “Zvezde Granda” zbog sukoba sa Aleksandrom Milićem Milijem i da me je u toj odluci odgovorio Saša Popović. Ono što je sigurno mogu da kažem jeste da je ta priča izmišljena i da je produkt nečije mašte. Moja izjava je da se radi o notornoj laži – izjavila je Ceca ovim povodom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Sa druge strane, isti odgovor je stigao iz PR službe Popovića:

– Nije tačno. Glupo je da išta komentarišemo kada ćete vi u naslov staviti šta želite.

kurir.rs, Srbija Danas


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

pandemija popušta osim na istoku Europe

Lud Zbunjen Normalan – Ima l' ko jekoderma?