in

“Nema mi smisla da Messi koji je povrijeđen dobije poziv selektora, FIFA to mora da riješi”

Slatka-Tajna.Eu


Leonardo nije zadovoljan


Lionel Messi našao se na spisku Lionela Scalonija za naredne mečeve reprezentacije Argentine.



Argentinci nastavljaju kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, a ovog mjeseca očekuju ih dva velika derbija protiv Urugvaja i Brazila.

Scaloni je prije nekoliko dana objavio spisak igrača za ove mečeve, a na njemu se našao i Messi iako je trenutno povrijeđen.

Ipak, Messi u ugovoru PSG-a ima klauzulu da mu je reprezentacija prioritet i klub mu ne može zabraniti da ide na okupljanje iako je jasno da nije u potpunosti spreman za igru.

Sportski direktor PSG-a, Leonardo, izjavio je da nisu saglasni s tim da Messi ide na okupljanje reprezentacije Argentine i da mu nema smisla što ga je Scaloni uopšte stavio na spisak.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Nismo saglasni da pustimo igrača da ide igrati za reprezentaciju ako nije dovoljno spreman. On je u fazi oporavka i takav će ići na okupljanje. Nema mi smisla što ga je Scaloni pozvao i mislim da FIFA mora da riješi takve situacije”, rekao je Leonardo.

Messi se povrijedio prije desetak dana na meču protiv Lillea, te je propustio dvije prethodne utakmice PSG-a protiv Leipziga i Bordeauxa.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa








Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Policija pojačano nadzire promet; Ulovili rekordera s 4,27 promila

Grafiti veličanja ratnih zločinaca: Slike Beograda koje vlast nikako da prekreči