in

Džeko će sutra odraditi detaljne preglede, svi se nadaju da nije ništa ozbiljno

Slatka-Tajna.Eu

Za sutra zakazan pregled

Fudbaleri Intera večeras su remizirali u gradskom derbiju protiv Milana sa 1:1.




Saznajemo
E. Čaušević


Na San Siru smo gledali zaista odličnu fudbalsku predstavu, ali sigurno da su bh. navijači koji su pratili meč bili u šoku kada je Edin Džeko u finišu utakmice zatražio izmjenu.

Džeko je u 75. minuti nakon jedne akcije počeo mahati prema klupi Intera i tražio je izmjenu jer nije mogao da nastavi utakmicu.

Nakon toga Dijamant je sjeo na teren i uhvatio se za zadnju ložu lijeve noge, ali na svu sreću je odmah ustao i odšetao je s terena, a umjesto njega u igru je ušao Correa.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Još uvijek nije poznato o kakvoj povredi se radi, a sigurno da najviše sada strepi Ivaylo Petev jer je za sutra zakazano okupljanje naše reprezentacije u Sarajevu pred odlučujuće mečeve kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Finske i Ukrajine.

Međutim, kako smo uspjeli saznati iz izvora bliskih našem napadaču povreda ne bi trebala biti ozbiljnije prirode, ali to će se znati tek sutra kada će Džeko odraditi detaljnije preglede.

Nadati se da nije u pitanju nikakva ozbiljnija povreda, te da će Džeko biti spreman za mečeve protiv Finske i Ukrajine. Podsjećamo, meč s Finskom na rasporedu je u subotu u Zenici, a tri dana kasnije na istom terenu dočekujemo Ukrajinu.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa








Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Lud Zbunjen Normalan – Ima l' ko jekoderma?

Zrinjski i bez Jakirovića pregazio nemoćni Borac / Bljesak.info