in

Aleksandra Subotić izabrala ime za treće dijete! Zbog ovoga je napustila Zadrugu?

Slatka-Tajna.Eu

Aleksandra Subotić je prije nekog vremena iznenada napustila petu sezonu Zadruge, a iako je bilo riječi o infekciji silikona koje ima u grudima, te da je to razlog njenog privremenog napuštanja Bele kuće, čini se da ipak nije tako.

Naime, Aleksandra je izuzetno aktivna na društvenim mrežama, pa na Instagramu svakodnevno objavljuje svoje aktivnosti. Tako smo imali prilike da vidimo da je svom sinu proslavila prvi rođendan, druženje sa Majom Marinković i drugo.

Ipak, ono što Sandra najviše voli, jeste da joj pratioci postavljaju pitanja, na koja ona rado daje javne odgovore. Naravno, njene fanove najviše zanima kada će se vratiti u Zadrugu, o čemu ona nije željela da priča na Instagramu, ali kako je rekla, uskoro ćemo saznati tačan datum, čime je potvrdila barem taj dio da se u rijaliti vraća.

S druge strane, kako već ima dvoje djece, Sandru su pratioci upitali da li bi voljela i treće dijete, na šta je ona dala potvrdan odgovor, a zatim i otkrila detalje o potencijalnim imenima. Mi samo možemo da kažemo svaka čast, s obzirom na to da je Subotićeva veoma mlada, a kako planira, još će proširiti svoju porodicu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Kada bih mogla da biram, voljela bih da mi jednog dana treće dijete bude djevojčica. A ime koje bih voljela da joj dam, hm… Lorena, Sofija, Ines… Nemam neko omiljeno, ali su mi ova imena lijepa – napisala je ona.

(express/srbijadanas)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

HRT: Umjeren potres kod Petrinje

Cijene gasa i nafte ponovo rastu