in

REPER VUYA: Narodnjaci su pukli

Slatka-Tajna.Eu

Vuya je jedan od najboljih producenata trep muzike na Balkanu. Pjesme osvajaju publiku, a njegova izdavačka kuća „Monopol Music“ osvaja tržište svojim izdanjima. Pričao je o svojim poslovnim planovima, ali i učešću u rijalitiju „Parovi“.

Kako prolaze dvije najnovije pjesme „Sam protiv svih“ i „Ne mogu da zaspim“?

-Moj cilj je bio da svoju popularnost i veze orijentišem na brendiranje izdavačke kuće Monopol Music i njenih artista što sam i uspio, pa je došlo vrijeme da se posvetim svojoj muzici sto su moji fanovi jedva dočekali. Na jutjubu kroz par dana pogledani su više stotina hiljada puta, sa odličnim reakcijama jer su jedan novi stil koji će da eksplodira na Balkanu. To je samo početak jer radimo šesnaest na dan tako da je u pripremi pet novih spotova.

Ima li danas dovoljno prostora za rep i trep muziku?

-To su nekad zvali narkomanskom muzikom za klošare, dok danas je to meinstrim trend koji je zarazio čitav svijet, tako da, kako stvari stoje, taj pravaca trenutno drži tržiste i pravi najviše para, dok narodnjaci su pukli i jedini izlazi im je da zovu nas repere da im prodamo pjesme i ako može sa popustom, jer ne ide im baš dobro zadnjih godina.

Kakvi su planovi u narednom periodu?

-Držimo izdavačku kuću Monopol Music koja radi na internacionalnom nivou i trenutno je jedna od najpopularnijih na Balkanu a cilj je što bolje kotirati na svjetskom tržištu jer sad je sve globalno. Moj mix master je jedan od najtraženijih proizvoda, a otvorili smo i Monopol Music Creativ Team za video produkciju tako da planovi su samo raditi jer rezultati su dovoljan dokaz koliko se sve isplati.

S kime priželjkuješ saradnju?

-Sarađivao sam sa svim bitnim imenima ovog žanra na našim prostorima, mnoge zvijezde su svoje najveće hitove napravile u Monopol Music studiju koje sam ja producirao tako da nemam želju da sarađujem. Orijentisan sam na solo spotove i moju ekipu Enny B, Damzz95, Jeppi, Alex M, Ramka koji su bolji od 90 posto scene, a polako dolazi njihovih pet minuta.

Šta ti je najveća inspiracija u poslu?

-Muzika je moja inspiracija i moć, da poslije 20 godina snimanja i nastupanja tek krenem najjače i posvetim svaku sekundu života posla i kreativnosti. Volim da pomažem ljudima i gledam kako oko sebe od anonimnih ljudi stvaram nove zvijezde. Sva ta energija mi se vraća zato nam i ide super dok većina kolega sa estrade kuka.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Da li je nakon „Parova“ za tebe rijaliti prošlost?

-Bio sam tamo devet mjeseci, došao do finala, našao svoju ženu života tamo, Enisu Bajramovic Enny B, sa kojom sam ostao zajedno, znači to za mene nije bio rijaliti već život. Iskoristio sam popularnost i konekcije da napravimo posao, zvali su nas oba rijalitija za opasnu cifru ali smo odbili jer Monopol Music i karijere mnogih zavise od nas tako da za mene prošlost definitivno.

Šta bi radio da nisi uspio u muzici?

-Da nisam uspio u muzici bio bi rijaliti igrač hahaha, pošto imam završena dva fakulteta, a nemam ni sekundu radnog staža. Da muzika pukne ostaje za 30.000 ući u rijaliti, poslije uložiti u muziku i nema da ne uspije.

Da li je danas lako biti dio estrade?

-Za nekog lako, za nekog teško, jer pored talenta, pjesama, spotova potrebne su pare za marketing koji je postao 80 posto prodaje proizvoda u digitalnom dobu, tako one kupuju sve. Zato se dešava da dosta lejblova i propada jer kače lošu muziku samo da bi uzeli pare. Mi u Monopol Music gledamo samo kvalitet jer to je rad na duži period i veliki uspjeh.

Šta je u dosadašnjoj karijeri za tebe bio najveći izazov?

-Najveći izazov mi je bio kad sam učestvovao u rijalitiju Parovi, i u praj tajmu izvadio polni organ i urinirao po učesnicima jer njihova igra je bila namještena u dogovoru sa produkcijom. Kad su pitali zašto si to uradio moj odgovor je bio: “Šta radiš kad ne možeš da se boriš protiv sistema? Pišaš se po njemu”!

Razgovarala: N.N.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Nobelova nagrada trojici naučnika za revoluciju u ekonomiji

Isplivala Ibrahimovićeva fotografija dok je igrao za FBK Balkan