in

Pogledajte kako je Tešnjak Nermin Handžić, koji je briljirao u Zvezdama Granda, pjevao sa legendarnim Šabanom Šaulićem!

Slatka-Tajna.Eu

Nermin Handžić (18) iz Tešnja, pojavio se na Grandovoj sceni i otpjevao numere Šabana Šaulića “Tebi koja si otišla” i “Samo mene voljela si lažno”.

Kandidat je svojim nastupom dirnuo ženska srca, te se izborio za četiri glasa naših dama iz žirija. Popović je otkrio publici da je ovaj momak bio mnogo puta na Grandovoj pozornici još kao dječak i da je od malih nogu pokazivao neviđeni talenat za muziku.

– Sjećam se kada si pjevao, a mi smo doveli Šabana, međutim Nermin to nije znao i Šaban mu je prišao iza leđa i nastavio da pjeva drugu strofu. Kada ga je Nermin vidio pao je u “nesvijest”, stvarno je bio čudo od djeteta – ispričao je Sale, a kako se Viki bunila što je Popović cijelo večer ignoriše zatražila je riječ.

Ubrzo nakon toga je Popović otkrio da će upravo Viki Miljković biti mentor mladiću iz Tešnja.

U svojoj osmoj i devetoj godini mladi Handžić uzastopno je osvojio muzičku manifestaciju “Jelaško ljeto”. Sa Omladinskim ansamblom Tešanj nastupao je širom BiH, ali i inostranstva.

Na takmičenju pod nazivom:”Prvi glas sevdaha”, kojeg je organizirala TV 1 (sadašnji O kanal) osvojio je prvo mjesto u kategoriji do 15 godina.

Sjajna budućnost je pred ovim momkom.

Pogledajte kako je nastupio sa Šabanom.

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

SADIK HASANOVIĆ: Prepušten sam sudbini

DŽAVID LJUBOVCI O VARANJU: Nisam u vezi sa doktoricom iz Banja Luke