in

Novak na francuskom nakon trijumfa: “Kakav meč sam odigrao”

Slatka-Tajna.Eu

Srpski teniser obratio se pariskoj publici nakon dramatičnog trijumfa protiv Huberta Hurkača.

Fantastičan tenis, tri seta i više od dva sata uživanja, ali i nerviranja. Ipak, najbolji srpski teniser, Novak Đoković još jednom je potvrdio da se sjajno snalazi pod pritiskom i pobjedom protiv Huberta Hurkača obezbijedio je finale Masters turnira u Parizu.

Odmah poslije pobede, odlučio se da “progovori” i na francuskom jeziku i da na taj način pozdravi publiku, što se moglo čuti u direktnom prenosu. Pohvalio je i igru sjajnog Poljaka.

“Da, za mene su oba igrača pobednici danas. Meč je bio veoma izjednačen sve do samog kraja. Srećom, zadržao sam koncentraciju i posvećenost na terenu na svaki naredni poen. Pritisak je bio prisutan kod obojice, očigledno, ali to je sport. Hvala na podršci koju je publika pružala obojici, atmosfera je bila izvanredna, po mom mišljenju, ove sedmice”, rekao je Hurkač.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ovom pobedom, Đoković je ušao u rekordno sedmo finale Pariza, prenosi t”Telegraf”.    “Da, šta mogu da kažem. Zahvalan sam na toj prilici. Ima mnogo dobrih igrača u novoj generaciji, veliki je uspeh stalno stizati do finala na velikim turnirima širom sveta. Sve u svemu, jako sam zadovoljan”, kazao je Đoković.

A uz to, obezbedio je prvo mjesto na kraju sezone na ATP listi.

“Hvala stvarno svima na čestitakma. Kakav meč sam odigrao da bih došao do toga. Biti broj jedan je nešto najveće u našem sportu”, zaključio je Đoković na francuskom jeziku.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Kongresmeni u pismu Bidenu za sankcije, Vučića optužuju za pritisak na medije

‘Haaland odlazi za 300 milijuna, ali ne u Bayern’