in

DŽAVID LJUBOVCI O VARANJU: Nisam u vezi sa doktoricom iz Banja Luke

Slatka-Tajna.Eu

Poznati bh. muzičar i autor mnogih hitova narodne muzike Džavid Ljubovci danas živi u Njemačkoj.

Javilo se više osoba

Nakon smrti njegove supruge, poznate pjevačice Donne Ares, jedno vrijeme Džavid se povukao iz javnog života, ali se sada opet vraća u svijet muzike, stvara nove pjesme, a mnogi pjevači sa nestrpljenjem očekuju da im ponudi nešto novo.

Umjesto da se piše o njegovim novim stvaralačkim uspjesima, Džavid se, baš kao i njegove popularne kolege, bilo pjevači ili muzičari ne može tek tako osloboditi tračeva, ogovaranja.

Naime, našoj redakciji se javilo više osoba koje su nam nudile informaciju o Džavidovoj ljubavnoj vezi sa izvjesnom doktorkom iz Banjaluke, a koja živi i radi u Njemačkoj, te kako je i Donnu svojevremeno varao sa njom dok je još živa bila, a da isto tako vara sada i doktoricu.

Naš poziv Džavida je zatekao u njemačkog gradu Frankfurtu, a mada je bio zatečen onim zbog čega smo ga pozvali, ipak je ostao profesionalac i sa nama razgovarao na tu temu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kod mene se sve zna

-Oduvijek sam se trudio da budem što dalje od svih ogovaranja, tračeva i svega ostalog što se veže za estradu. Ja sam samo kompozitor, muzičar. Kod mene je sve transparentno i otvoreno i nikada ništa ne krijem. Sada bih zaista mogao grohotom da se nasmijem na sve to, ali sa jedne strane je jadno i podlo čime se sve zli ljude bave. Kakva doktorica i kakva veza? Ja da sam u vezi sa nekim i da je to ono moja nova ljubav, ja bi to prvi sve objavio. Kod mene se sve zna, gdje hodam, šta radim, sa kime se družim. Svako može nešto da priča, izmišlja, ali daj onda se prestavi imenom i prezimenom. A, ne sve iza neke zavjese. Ne znam kome je danas do takvih priča, i ja bi baš volio da saznam i ime te doktorice. Ja nikada nisam bio u vezi sa nekom doktoricom. Ali, sve je to valjda estrada, pa neka se piše. Moja velika želja je da me svi ostave na miru. Ovo je klasična podmetačina, neke bolesne osobe, koja želi da mi napakosti, ali Džavid je iz težih situacija izlazio živ i zdrav. Ja nikada u životu nisam bio u skandaloznoj priči. Čak i kada uradim dobar i veliki hit, ja ne volim da se o meni piše, jer djela govore za sebe. Ja bih zaista volio da znam ko sve plasira te priče, da znam barem ko mi je dušmanin. Ako sam toliko vrijedan, pa i ako žele da me otračaju, neka onda tračaju. Jadne su te osobe koje se na tako ružan način bave tuđim životima.

Piše: Bato ŠIŠIĆ

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pogledajte kako je Tešnjak Nermin Handžić, koji je briljirao u Zvezdama Granda, pjevao sa legendarnim Šabanom Šaulićem!

Pet ključnih savjeta uz koje će orhideje preživjeti hladne mjesece