in

“ZVEZDA GRANDA” JE I PROFESOR: Marku Petkoviću djeca pjevaju za ocjenu

Slatka-Tajna.Eu

Marka Petkovića upoznali smo kroz takmičenje “Zvezda Granda” u kom je bio u timu Đorđa Davida. Nevjerovatno raskošan glas, upečatljivi stajlinzi, ali i izrazito plave oči bile su presudne da ovog momka  svi upamte i zavole.Međutim, malo ko zna da je ovaj pjevač i profesor fizičkog vaspitanja.

– Za posao kojim se bavim jako je bitno da budem dobro fizički spreman. Od nedavno radim u školi i trudim se da uklopim i posao profesora i pjevača.Divan je taj odnos sa djecom i to što mogu da im prenesem znanje koje sam naučio na fakultetu, da im skrenem pažnju da vode računa o svom zdravlju, da steknu zdrave navike i da se bave sportom – istakao je Marko.

Djeca su upoznata čime se ja bavim, pa onda nekad bude zezancija sa njihove strane. Nekad mi traže da  im pjevam, a nekad da mi pjevaju za ocjenu – s osmijehom priznaje pjevač i ističe da su mu “Zvezde Granda” bile odskočna tačka za pjevačku karijeru. Iako nije ušao u finale takmičenja, ne krije zadovoljstvo što je nakon svega uspio da nastavi da se bavi pjevanjem, kao i da je dobio ogroman vjeter u leđa da snimi prvijenac.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SRETAN MALI ROĐENDAN: Leona Paraminski obilježila dva mjeseca od rođenja kćerke

“Sankcije će od Milorada Dodika napraviti heroja, treba kazniti lidere sva tri naroda!”