in

SKANDAL! Mitar Mirić tražio “specijalne” usluge od transrodne pjevačice Elektre Elit

Slatka-Tajna.Eu

Elektra Elit poznata je kao transrodna pjevačica koja ne krije da se u Švajcarskoj bavi i najstarijim zanatom

Elektra je javnost poznata i po brojim kontroverznim izjavama i stavovima, a od nedavno uživa i u sretnom braku sa sportistom i biznismenom Nenadom Vujadinovićem.

Iz perioda kada je bila muškarac, Elektra ima i dvoje djece, sina i kćerku, koji ni u jednom trenutku nisu osudili njenu odluku da promijeni pol.

Elektra je gostujući u emisiji “Kontrashow” otkrila detalje iz svog života, a jedno priznanje posebno je šokiralo.

– Imam primarni i sekundarni posao. Primarni je pros**tucija. Glavnu ulogu igraju pare. Kad osjetiš mnogo više para nego što si očekivao, onda tu nema prestanka. I zavoliš ga… Jednostavno, da mogu da biram novi život, opet bih bila pro**tutka. Uz muziku. Poenta je voljeti sebe, voleti se*s, a lova to je ona stvar koja dolazi pa dolazi – počela je Elektra i otkrila da ju je u taj svijet uveo bivši partner.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Na pitanje da li je sa nekim sa javne scene imala odnose Elektra je šokirala odgovorom da ju je poznati pjevač Mitar Mirić kontaktirao jednom prilikom i navodno od nje tražio se*sualne usluge.

– Neću da kažem sa kim sa javne scene sam imala se*s, ali pisao mi je jedan narodni pjevač, neću da kažem sad koji, ima otprilike već 55 godina, i pitao me za se*s i nisam mu odgovorila! Mislim, mogu da kažem ko je! Pisao mi je Mitar Mirić i nisam mu odgovorila jer se ja ne bavim pro**tucijom u svojoj državi. On nije moj tip – rekla je Elektra.

(express/alo)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Lud Zbunjen Normalan – Hoćete l' govna jest?

Poznati sastavi Leotara i Širokog Brijega