in

SKANDAL! Mitar Mirić tražio “specijalne” usluge od transrodne pjevačice Elektre Elit

Slatka-Tajna.Eu

Elektra Elit poznata je kao transrodna pjevačica koja ne krije da se u Švajcarskoj bavi i najstarijim zanatom

Elektra je javnost poznata i po brojim kontroverznim izjavama i stavovima, a od nedavno uživa i u sretnom braku sa sportistom i biznismenom Nenadom Vujadinovićem.

Iz perioda kada je bila muškarac, Elektra ima i dvoje djece, sina i kćerku, koji ni u jednom trenutku nisu osudili njenu odluku da promijeni pol.

Elektra je gostujući u emisiji “Kontrashow” otkrila detalje iz svog života, a jedno priznanje posebno je šokiralo.

– Imam primarni i sekundarni posao. Primarni je pros**tucija. Glavnu ulogu igraju pare. Kad osjetiš mnogo više para nego što si očekivao, onda tu nema prestanka. I zavoliš ga… Jednostavno, da mogu da biram novi život, opet bih bila pro**tutka. Uz muziku. Poenta je voljeti sebe, voleti se*s, a lova to je ona stvar koja dolazi pa dolazi – počela je Elektra i otkrila da ju je u taj svijet uveo bivši partner.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuNa pitanje da li je sa nekim sa javne scene imala odnose Elektra je šokirala odgovorom da ju je poznati pjevač Mitar Mirić kontaktirao jednom prilikom i navodno od nje tražio se*sualne usluge.

– Neću da kažem sa kim sa javne scene sam imala se*s, ali pisao mi je jedan narodni pjevač, neću da kažem sad koji, ima otprilike već 55 godina, i pitao me za se*s i nisam mu odgovorila! Mislim, mogu da kažem ko je! Pisao mi je Mitar Mirić i nisam mu odgovorila jer se ja ne bavim pro**tucijom u svojoj državi. On nije moj tip – rekla je Elektra.

(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Lud Zbunjen Normalan – Hoćete l' govna jest?

Poznati sastavi Leotara i Širokog Brijega