in

RIALDA JE BILA U TEŠKOJ SITUACIJI: Od „Zadruge“ sam vratila sve dugove kamatarima

Slatka-Tajna.Eu

Rialda Karahasanović, koja se nedavno našla u žiži javnosti zbog bivšeg dečka Kenana Tahirovića, sa kojim se počela zabavljati u rijalitiju „Zadruga“, otkrila je da se nakon razvoda našla u teškoj situaciji i da je pozajmila novac od kamatara.

Kriminalne radnje

-Nakon svega što mi se desilo fokusirala sam se na posao, odlučila sam da se bavim sobom – rekla je Rialda i osvrnula se na siromaštvo koje ju je zadesilo nakon razvoda od bivšeg muža Alije Lokvančića.

-U medijima se pojavio stari status mog bivšeg muža u kome on govori o novcu koji je ulagao u mene. On je to rekao u žaru svađe prije pet godina, kada smo se razvodili – rekla je Rialda i istakla da za kriminalne radnje svog supruga nije znala sve do njegovog hapšenja.

-Za optužbe da je makro i te ilegalne poslove saznala sam tek kada je Alija bio uhapšen. Ja sam ostala uz njega do trenutka dok nije izašao iz pritvora, čak smo se čuli sve dok nije završio cjelokupnu priču sa suđenjem – rekla je pjevačica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuDodala je da joj novac u vezi nije bitan što je “dokazala kada je sa bivšim mužem ostavila i njegovo bogatstvo”.

Otišla sa 50 maraka

-Ja sam sav taj novac i način života ostavila i otišla iz kuće sa 50 maraka. Sve što sam danas, sama sam napravila. Naravno, pomogli su mi prijatelji i saradnici i hvala im na tome. Za ovih pet godina otkako sam se razvela bila sam u teškim situacijama, kasnila sam s plaćanjem kirije, gasili su mi Internet, bila sam u dugovima, pozajmljivala sam pare od kamatara, ali sam se izdigla iz svega. Od „Zadruge“ sam vratila sve dugove kamatarima. To je i bio jedan od motiva za učešće u rjalitiju – priča Rialda Karahasanović.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

No statements for media after meeting between Hungary’s Viktor Orban and Dodik

Mostarcima predstavljena knjiga Almira Imširevića ”Najljepši od svih svjetova” / Bljesak.info