in

PREMIJERNO – Arnel Joldić “Pogrešan broj” – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Arnel Joldić, pobjednik takmičenja HP Battle Song, predstavlja svoj prvi singl. Iako ima svega 18 godina, iza sebe je već ostavio trag. Svoju muzičku karijeru započeo je još sa sedam godina.

Prvi put sam zapjevao sa svojih 7 godina. Ljudi su mi uvijek govorili da se prijavljujem na razna takmičenja. Muzika mi je jednostavno u krvi. Ranije sam rekao da je muzika moj život, i zaista tako mislim – otkrio nam je Arnel jedne prilike.

Hayat Produkcija pokrenula je HP Song Battle za sve one koje žele da se bave muzikom. Upravo ovaj izazov Arnel je vidio kao idealnu priliku. Osvojio je prvo mjesto i dobio snimanje potpuno nove pjesme.

Singl nosi naziv „Pogrešan broj“. Muziku potpisuju Arel Češljar, Lejla Moćević i Alisa Brulić Polumenta. Tekst su također radile Lejla i Alisa, dok je za aranžman bila zadužena naša vrijedna ekipa iz studija, Arel Češljar i Meho Radoović.

Brži ritmovi koje singl ima natjerat će vas da zaplešete. Pjesma je bogato aranžirana i puna dobre melodije.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuIako je ovo Arnelovo prvo muzičko javljanje, on planira da se dugo zadrži na muzičkoj sceni. Njegova vjerna publika, koju je izgradio na društvenim mrežama, s nestrpljenjem je čekala novi singl.

„Pogrešan broj“ poslušajte u nastavku! Joldić

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dodik discussed the political situation in Bosnia with Hungary’s Viktor Orban

Ceca vidno izrevoltirana napustila studio usred emisije: Ražnatovićki pukao film, zakrvila sa Milijem, u bijesu se okrenula i otišla