in

Barcelona razbila Celtu u prvih 45 minuta, vodila 3:0, pa doživjela neviđeni šok

Slatka-Tajna.Eu


Kataloncima samo bod


Nogometaši Barcelone imali su u Vigu 3:0, no na kraju su osvojili samo bod (3:3).



Odlazak Ronalda Koemana donio je pozitivan šok, ali i dalje to nije prava Barcelona. Katalonci su u Vigu odigrali najboljih 20 minuta u sezoni,  pa i 45, vodili 3:0, bili na pragu pobjede, a u nastavku naprosto nestali s terena i dozvolili domaćinu da dođe do boda.

Počelo je golom Ansua Fatija u petoj minuti, a onda je Sergio Busquets lijepim udarcem sao ko 16 metara povisio na 2:0 u 18. minuti, da bi Depay u 34. minuti postigao treći gol za goste.

Do kraja prvog dijela rezultat se nije mijenjao, ali je Barcelona ostala bez Ansua Fatija i Erica Garcije, koji su se povrijedili. Čini se da je i to poremetilo goste u nastavku…

Iskusni Iago Aspas u 52. minuti smanjuje na 3:1, a potpuna panika nastaje u redovima Barcelone nakon što je Nolito u 74. minuti postigao drugi gol za domaćina.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Isteklo je pet minuta nadoknade kada je sjajni Aspas silovitim udarcem matirao Ter Stegena i postavio konačan rezultat 3:3.

Na kraju svega, jedan jako loš i tužan dan za Barcelonu, a sada nastupa Xavijeva era. On će debitovati protiv Espanyola na Camp Nouu nakon što se završi reprezentativna pauza.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa








Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Nije pixie, a nije ni bob: Nova hit frizura “bixie” oduševljava zbog chic izgleda i lakog održavanja

Australija, Kina, Japan i Indija odbile ugasiti termoelektrane na ugalj