in

UREDNO PLAĆAM RAČUNE IAKO NE RADIM: Ćemo nije nastupao 15 mjeseci

Slatka-Tajna.Eu

Amel Ćeman Ćemo susreo se sa mnogim problemima koje je uspješno riješio.Za titulu “kralja kafane” kažu da mu prija i smatra da ju je zaslužio.

– Sviđa mi se titula “kralj kafane”. Neću da se foliram. Titula je definitivno zaslužena. Ja sam za one stvari da svako dobije ono što mu pripada. Za sada ne pretundujem na neko drugo kraljevsko mjesto – rekao je Ćemo.Pjevač se osvrnuo na to kako su kafane nekada izgledala, a kako danas.

– Što se tiče kafana nisam briljirao posljednjih godina. Nekada je bilo skroz drugačije i bilo je orkestara. Rano se počinjalo i rano se odlazilo kući. Danas se sve “kači” na društvene mreže, ako tamo nema kao da nisi ni bio u kafani. Mene su počele da smaraju društvene mreže. Prije nekoliko godina bila je najezda kafana, a prema mojim saznanjima bilo ih je više od 400 u Beogradu. Kafana je skroz suprotno od onoga što današnje generacije znaju. Kad kažem kafana mislim na klubove, restorane i hotele – objasnio je Ćemo.

Pandemija virusa korona izazvala je mnogim estradnim umjetnicima štetu i manjak u budžetu. Ćemo, kako je rekao, za razliku od nekih, koji su nastupali na inkognito žurkama, nije nastupao 15 mjeseci. Uprkos tome uspio je sve račune da plati i ne žali se.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Bilo je inkognito žurki koje su organizovali moćni ljudi. Išlo se po planinama. Nisam nastupao 15 mjeseci. Ostavlja pandemija posljedice na psihu. Još mi treba vremena da se adaptiram, ali sve račune redovno plaćam – naveo je Ćemo i dodao da je izmirio i račune svoje firme kojoj je blokiran račun.Pjevač je otkrio da nije “tipičan muzičar”.

Nisam neko ko je ljubitelj alkohola. Atipičan sam pjevač. Ne pušim i ne pijem. Ne bih da morališem, ali je tako – istakao je Ćemo.

(Express/ Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Odgođena utakmica u Bijeljini – SportSport.ba

Građane Otesa čeka neizvijesna noć, Forto obećao pomoć za saniranje korita