in

PRIJE RELJE NIKOLIJA JE LJUBILA NBA IGRAČA! Mama Vesna ih je podržavala, a evo zašto su prekinuli

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Nikolija Jovanović danas uživa u vanbračnoj zajednici sa kolegom Reljom Popovićem sa kojima ima dvije kćerke, stariju Reu i mlađu kojoj poznati par ne želi da otkrije ime.

Kako je Nikolija i prije Relje imala život, poznato je da se pjevačica u mladosti zabavljala sa košarkašem Atanasisom Adetokumbatom. Nikolija je sa NBA zvijezdom uplovila emotivnu vezu dok je studirala u Grčkoj, a njihova romansa trajala je dvije godine.

Nikolijina mama Vesna Zmijanac podržavala je njihovu vezu, a Nikolija je stalno odlazila u Ameriku kod dragog.

Pjevačica i sportista raskinuli su 2014. godine, kako se pisalo, zbog toga što je košarkaš htio da ona počne da živi sa njim u Njujorku, a pjevačica je želela da zbog pjevačke karijere ostane u Srbiji. Na raskid je uticalo i to, kako se još navodilo, njihove sve češće svađe.

Nikolija je nedugo nakon raskida sa košarkašem snimila duetsku pjesmu i spot sa grupom “Elitni odredi”, koju su činili Relja Popović i Vlada Matović.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kako su mediji navodili, već na snimanju spota za pjesmu “Alkohola litar” sjevnule su varnice između Nikolije i Relje, pa su brzo započeli tajnu romansu, koja je otkrivena početkom naredne godine.

 

(Express/alo)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Marketing Kit

Munje sijevaju po Hercegovini: Više od 30 udara groma u Mostaru i Konjicu / Bljesak.info