in

Odlične vijesti za Lionela Messija

Slatka-Tajna.Eu

Oporavak ide brže od očekivanog

Dobre vijesti stižu za Lionel Messija. Medicinska služba PSG-a objavila je da mi se Messi prije vremena mogao vratiti na teren i to u derbiju protiv Brazila u sklopu kvalifikacija za SP 2022. godine.




H. Zilić


FOTO: EPA



Ovo su odlične vijesti za Argentinu, ali i PSG koji bi na Messijeve usluge mogao računati već nakon reprezentativne pauze, iako su prve prognoze govorile da bi mogao pauzirati do sredine decembra.

Podsjetimo, Messi je u derbiju protiv Lillea izašao na poluvremenu zbog porede zadnje lože. Prve prognoze nisu bile baš najbolje, ali novi pregledi su ohrabrili sve u PSG-u.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ovo znači da bi Argentinac mogao biti spreman i za posljednje kolo grupne faze Lige prvaka koje se igra u prvoj sedmici decembra.

Messi od 2. septembra vuče povredu, najzad je sada u prestižnoj regenerativnoj klinici u madridu odradio preglede. Radi se o rutinskoj kuzultaciji s ljekarima i biostimulacijskom tretmanu. Messi je u spomenuti madridski klinički centar otišao i ljetos, prije nego što je potpisao za PSG.

Ova regenerativna klinika dobro je poznata igračima PSG-a, budući da se i Neymar tamo već dugo liječi. Nekoliko igrača iz španske La lige i košarkaške ACB lige imalo je isti tretman kao i Messi u ovom centru.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa








Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

KAKO ODSPAVATI OSAM SATI ZA DVA SATA: Marija Omaljev o prvim danima majčinstva

Barbara mi je treća sreća, riješio sam da se ženim: Darko Lazić progovorio o braku sa Barbarom!