in

Na magistralnom putu M-17 janjetina na ražnju dok je poplava u restoranu

Slatka-Tajna.Eu

U Donjoj Jablanici večeras je vladala prava drama u restoranu “Kovačević”, kad su oborinske vode iznad magistralne ceste M-17 počele navirati u objekat gdje se peku janjci.

Zaposlenici su pokušavali spasiti inventar i janjetinu s ražnja ali cijelu situaciju dodano im je otežao nestanak električne energije.

Iz Civilne zaštite Jablanica za Klix.ba kažu kako su oborinske vode iznad magistralnog puta M-17 prodrle u ugostiteljski objekat tokom večernjih sati i pričinile veliku materijalnu štetu. Slično se desilo i na brojnim drugim mjestima na području Jablanice

“Sve ekipe su na terenu i pokušavamo spasiti šta se spasiti da”, kazali su nam iz Civilne zaštite Jablanica navodeći kako sve službe toga grada kao i brojne stanovnike čeka neprospavana noć zbog straha od poplavna i odrona na brojnim lokalitetima.

Štete koje su nastale, kako nam je kazano, bez sumnje će se danima zbrajati, a Štab Civilne zaštite neprestano koordinira i ako bude potrebe spreman je proglasiti i stanje elementarne nepogode.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuPogledajte snimak.

@crnahronika

Donja Jablanica. Potopilo i pečenje #crnahronika

♬ original sound – Crna Hronika

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Mama se ne pita sa kim ću biti u vezi! Sin Zlate Petrović Jovan progovorio o poslu, Nataši Rodić i odnosu sa Mirom Šijanom!

Šta sve može izazvati sušenje veša u kući