in

Brozović ‘otvorio’ vrata Šerifa za pobjedu Intera / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Inter Twitter / Igrači Intera slave pogodak Brozovića

Nogometaši Intera slavili su 3:1 u gostima kod Šerifa u Tiraspolu u dvoboju 4. kola skupine D Lige prvaka.

Inter je slomio moldavskog prvaka u drugom poluvremenu. Sve je krenulo pogotkom hrvatskog nogometaša Marcela Brozovića koji je u 54. minuti lijepom varkom, prevario dvojicu suparničkih igrača i potom s 15 metara naciljao domaću mrežu. Bio je to prvi pogodak Brozovića za Inter ove sezone.

Potom se Interu otvorilo, a nove golove za uvjerljivo slavlje su zabili Škriniar (66) i Alexis Sanchez (82). Brozović je odigrao svih 90 minuta, Džeko je u igri proveo 80 minuta, dok je Ivan Perišić za Inter igrao od 64. minute.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Sheriff je Ligu prvaka otvorio s dvije pobjede, ali potom su uslijedile dvije kapitulacije i to oba puta od Intera. U današnjem susretu protiv Intera njihov je jedini strijelac bio Traore (90+2).

Ranije u srijedu Real je u Madridu pobijedio Šahtar 2:1, a prvo ime susreta bio je Karim Benzema, dvostruki strijelac za Madriđane. Inače, prvi gol Benzeme je bio Realov tisućiti pogodak u Kupu prvaka i Ligi prvaka.

Inter je ovom pobjedom preskočio moldavsku momčad i stigao na drugo mjesto ljestvice sa sedam bodova. Šerif je ostao na šest bodova, a skupinu predvodi Real Madrid s devet bodova. Šahtar je posljednji sa samo jednim bodom.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

BURMA SIJA: Da li se udala Marijana Mićić?

Ambasador BiH Boro Bronza razgovarao s premijerom i članovima vlade Kneževine Lihtenštajn