in

AKO SE RAZVEDE ZA MENE JE MRTVA: Huso Mujić na Dejanovoj strani, ogorčen na kćerku Dalilu

Slatka-Tajna.Eu

Huso Mujić, otac Dalile Dragojević, koja je svog supruga Dejana prevarila i ostavila u rijalitiju “Zadruga”, otkrio je da  svoju kćerku više ne želi ni da čuje ni da vidi u životu ukoliko se bude razvela zbog ljubavnika Filipa Cara.

-Neprijatno mi je, i meni i cijeloj familiji. Samo Dejana podržavam.On to nije zaslužio. I Dalila je bila normalna do prije mjesec dana. Ostavili su auto ovdje kod mene, ključeve od kuće, ljubimce, sve je bilo kako treba kad su krenuli za Beograd. Ostavila je dobrog čovjeka zbog bijednog i nikakvog kriminalca i siledžije. Lijepo su sve sredili ovdje, imaju sve u životu i da Dejanu napravi tako nešto, i to njemu pred očima, strašno-priča Huso.

On ističe da Filipa Cara ne želi očima da vidi.

– Nikada tog idiota ne želim da vidim. Nema šanse da ga Dalila dovede ovdje. Gdje će ga dovesti? Ona kuću ovdje više nema. Nema šanse ovdje da dođe, nije mu to onaj pogani krevet iz “Zadruge”, pa da Dejan izađe, a on da legne u njega kad hoće. Nemaju šta da traže ni on, a ni ona ovdje, takva mi ne treba. Dejana ne bih izdao u životu, nema tih para. Njega svi vole u selu, dečko je za primjer. Samo bih mu, da mogu, poručio da se ne nervira, da ne lomi ruke i da se ne povrjeđuje, nisu vrijedni toga. Ovdje svi samo o tome pričaju i ogovaraju, ali niko preda mnom, nego okolo. Malo je selo, to je bruka i sramota šta Dalila radi. Kad vidim te scene, pozli mi. Ja sam ovdje u prodavnici u selu, moram da radim. Otkad je sve to počelo, ne smijem da odem u neki veliki market po robu gdje će me narod zaustavljati i pitati svašta o njima. Gdje su oni nekad išli u kupovinu, ja ne idem, sramota me je. Mnogo ljudi i blokiram, vrijeđaju me, ko da sam ja kriv nešto .Dejan ima ovdhe svoju kuću, veliku. Neka ona priča sada kako ne voli da dolazi ovdje, i ne mora. Ta kuća gdje su oni do sada živjeli vodi se na mene, a kad Dejan dođe, ja ću je prepisati njemu. A on neka radi s njom kako hoće i šta hoće poslije. Čujem se s Dejanovim ocem, u kontaktu smo, čovjek je isto u šoku.Dalila je mene zavila u crno. Ona je sve već izgubila, džaba joj i ako pobjedi i dobije tih 100.000 eura. Obraz je najskuplji na svijetu. Ukoliko se bude razvela od Dejana, mrtva je za mene, tako mi Allaha! Ja kćerku više nemam. To zna i ona. Preko toga ne prelazim, time bih izdao Dejana, a to ne bih u životu uradio. Svega će tu biti, a njenog kajanja najviše. Nema njoj života bez Dejana – završava potreseni Dalilin otac.

(Express/ Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Igrao je žilave momke: Glumac s kojim su redatelji uživali / Bljesak.info

Preminula dugogodišnja fudbalerka i reprezentativka BiH