in

Iskoristite popust na tretman stimulacije mišića Emsculpt u Kozmetičkom salonu Ivana / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Više od 25 godina Kozmetički salon Ivana svojim klijentima pruža profesionalno iskustvo u njezi kože lica i tijela, dajući im neodoljiv osjećaj ljepote i mladolikosti.

Svakodnevno prateći svjetske trendove, Kozmetički salon Ivana u našu regiju uvodi novitete iz svijeta kozmetike.

Tako je prije točno godinu dana tretman stimulacije mišića Emsculpt postao dostupan i na našem tržištu. Tim su povodom djelatnici Kozmetičkog salona Ivana organizirali prigodnu proslavu za svoje klijente.

Foto: PR / Kozmetički salon Ivana

“Kroz ovu godinu mnogi klijenti su prepoznali prednosti ovog tretmana. Imali smo fantastične rezultate kod klijenata koji ni vježbanjem određene zone na tijelu istu nisu mogli oblikovati. Iz tog razloga cijeli ovaj mjesec nudimo tretman Emsculpt po posebnoj akcijskoj cijeni što možete vidjeti na našoj Instagram i Facebook stranici“, istaknula je Ivana Delić vlasnica salona.

Foto: PR / Kozmetički salon Ivana

Emsculpt je tretman za eliminaciju masnoće i oblikovanje mišića. Tretman u trajanju od 30 minuta ima učinak poput 20,000 trbušnjaka ili 20,000 čučnjeva, a sve to dok opušteno ležite.

Aparat koristi HIFEM tehnologiju (fokusiranu elektromagnetsku energiju visokog intenziteta) kako bi postigao supramaksimalne mišićne kontrakcije i na taj način stimulirao rad i rast mišića kao i uništio neželjenu masnoću sa željenih zona na tijelu.

Foto: PR / Kozmetički salon Ivana


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

DVA MAESTRA UHVAĆENA NA BAŠČARŠIJI: Šta su Eldin Huseinbegović i Aco Sofronijević radili kod Sebilja?

ZVIJEZDE IZ SEHARE: MUHAMED MEŠANOVIĆ HAMIĆ: Duša bosanska i veliki šeret