in

Akreditacija za sigurnost i kvalitet: Novi izuzetni uspjeh Poliklinike Dr Bandić

Slatka-Tajna.Eu

Poliklinika Ortodont Centar Dr Bandić iz Sarajeva je u svom radu pokazala visok stepen ispunjenosti standarda sigurnosti i kvaliteta, ocijenila je Agencija za kvalitet i akreditaciju u zdravstvu u Federaciji BiH (AKAZ).

AKAZ provodi sveobuhvatan proces uključivanja zdravstvenih ustanova u sistem sigurnosti i kvaliteta, s ciljem zaštite pacijenata, a u Poliklinici Dr Bandić konstatovali su da je ispunjeno čak 95% akreditacijskih standarda, čime je ova poliklinika i zvanično dobila izuzetno važan certifikat o akreditaciji.

“Menadžment i osoblje naše poliklinike već godinama savjesno i vrijedno radi kako kvalitet i sigurnost nikada ne bi došli u pitanje”, istakla je Razija Oruč, šefica ove zdravstvene ustanove koja je prošle godine prva u FBiH krenula u proces osiguravanja certifikata prema novim standardima sigurnosti i kvaliteta za stomatološku djelatnost.

Izvor : Poliklinika Ortodont Centar Dr Bandić

Ova akreditacija je dokaz o uspostavljenom sistemu sigurnosnih standarda s ciljem zaštite pacijenata, a odnosi se na ispunjavanje uslova prostora, opreme i kadra za obavljanje zdravstvene djelatnosti. O njenoj važnosti svjedoči i podatak da je neophodna pri provođenju javnih nabavki zdravstvenih usluga zavoda zdravstvenog osiguranja.

“Raduje nas što je AKAZ prepoznao naše rezultate u uspostavljanju uspješnog sistema kojeg čine profesionalan i posvećen kadar, vrhunska oprema i prostor u kojem je zadovoljstvo raditi. Sve ovo garantuje vrhunski tretman našim pacijentima u oblastima stomatologije, ortodoncije, implantologije, parodontologije, dentalne radiologije i drugih oblasti”, izjavila je Oruč.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Izvor : Poliklinika Ortodont Centar Dr Bandić

Podsjetila je da je u nizu pogodnosti i besplatnih inicijalnih pregleda koje Poliklinika Dr Bandić nudi, do kraja novembra aktuelna i super akcija za pakete usluga.

Sjedište poliklinike je u ulici Antuna Branka Šimića 2 (Mali Bosmal) u Sarajevu, a sve informacije i rezervacije termina mogu se dobiti na broj telefona 033/642-648. Informacije o njima možete pratiti na web stranici doc-bandic.com , kao i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

eSeller Academy – Just another WordPress site

Neymar izazvao bijes navijača PSG-a svojim potezom, ali tek na kraju je baš pretjerao