in

“ZVEZDE GRANDA” IZ DRUGOG UGLA: Popović otkrio ko ima najveći honorar

Slatka-Tajna.Eu

– Sneža je napeta i zapeta kao puška, čuvajte se – otkrila je Marija u prvom videu, a zatim upitala Popovića do kad planira da je drži u “Zvezdama Granda”.

– Mislim da ti treba da ideš iz žirija sutra, a možda i malo sutra – odgovorio je Saša, a onda je i Ceca otkrila kakve utiske nosi sa snimanja prvog kruga.

– Traumatične, ljubavi, od tebe, hronično me maltretiraš, galamiš na mene, štipaš ispod stola, svašta mi radiš – poručila je s osmijehom novi kolačić takmičenja.

I dok je Mara pokazala šta radi žiri tokom snimanja emisije, Viki je odlučila da bude kreativna i svoje kolege prikaže na drugačiji način. Halloween i popularni Instagram filteri za Noć vještica bili su joj inspiracija da čuvenu šestorku prikaže potpuno drugačije od Mare.

– Svako je zauzet svojim poslom važnijim i bitnijim – otkrila je ona u prvom snimku, a zatim nasmijala Instagram zajednicu tako što je kroz filtere i stikere za Noć vještica snimala i sebe i kolege.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Reci mi Saša, ko dobija najveći honorar za Helloween? – upitala je Popovića, a on kao iz topa odogovorio: Ja ću da dobijem najveći honorar!

(Express/grand.online)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Barel nafte do ljeta će koštati 120 dolara?

TARA SIMOV: Romantična sam, ali znam muškarcu kupiti patike