in

RAZBJEŽALI SE KAD IH JE TREBALA: Laća naredio ko smije doći na grob Marine Tucaković

Slatka-Tajna.Eu

Prošlog petka na Novom groblju održan je pomen povodom 40 dana od smrti Marine Tucaković. Na groblje su prvi došli sin Laća i muž Futa, a ubrzo za njima stiglo je još nekoliko članova najbliže familije.

Od estradnjaka ovog puta nije bilo ni traga ni glasa jer je Marinin sin navodno rekao svim pjevačima koji su ga zvali da želi da to bude intimni čin, te da ne dolaze na groblje.

-Mene je Laća pozvao i rekao mi kada daju 40 dana, tako sam saznao i došao. Vidio sam da su pored mene bili samo Jelena i Žika iz Zane, ali to je Laćina želja. Koga je htio da pozove, on je pozvao. Ne bih ja tu ništa više komentarisao, tako je kako je-  rekao je kratko Karamela za Svet, dok je Žika iz Zane odbio da kaže ko ga je zvao na pomen.Kako se šuška, ogorčen zbog pojedinih pjevača koji su se kao miševi razbježali kada se njegova majka razboljela, Laća je okrenuo novi list. Dok se sprema da iznese istinu u javnost i otkrije koje sve od pjevača ostao dužan pare njegovoj majci, strogo je naredio ko smije, a ko ne da dođe na Marinin grob.

-Laća je u kontaktu s nekoliko Marininih dobrih prijateljica, pa im je rekao da neće nijednu pjevačicu da vidi na groblju. I dalje je ljut i zaprijetio je da će svakog ko se pojavi nenajavljeno otjerati. Ta informacija se pronijela i po estradi, pa zato niko nije došao. Pojavila bi se još jedino Karleuša da je bila u zemlji tada i niko više od pjevačica- kaže Marinina prijateljica koja je bila na groblju.

(Express/ Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Lud Zbunjen Normalan – Dulum pite po mikseti!

Vjetar obarao stabla u Sarajevu, oštećeno nekoliko vozila (VIDEO)