in

Legendarna glumica Jelisaveta Seka Sablić o Tominoj oproštajnoj zabavi: “Godinu poslije je umro…”

Slatka-Tajna.Eu

Velika srbijanska glumica Jelisaveta Seka Sablić gostovala je u emisiji Al Jazeere Balkans te je tom prilikom, između ostalog, komentarisala i Tomu Zdravkovića.

Sablić je istakla kako je Zdravković pripadao svijetu muzike kojem ona ne pripada, kao i da su ga mnogi voljeli.

-Najedanput me je iz čista mira zvao da gostujem na nastupu u Sava centru, kod njega, on je imao veliki koncert.

Da kažem onaj jedan ‘Savet za muškarce’, tad su bili popularni moji ‘Saveti za muškarce’. On je to koristio da bi se malo odmorio od pjevanja. Kad je došao moj red, ja sam izašla i on mi je divno platio… To je bio Toma – rekla je Sablić.

Legendarnog pjevača nazvala je pjesnikom, čovjekom koji je gledao sve teatarske predstave: “Toma je volio kulturu. Ko je od ovih pjevača danas ušao ikada u pozorište? Ne znaju ni gdje je pozorište”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuKomentarisala je i Zdravkovićevu oproštajnu zabavu u Beogradu. Prisjetila se kako su zabavi prisustvovali mnogi glumci, kao i da je to iskustvo bilo izuzetno potresno.

-Meni je to bilo strašno. Kad mi se obratio, mogla sam samo da ga zagrlim. Lijepa je priča poslije. Toma dalje radi i dalje pjeva. Sjećam se da smo pričali: ‘Al’ nas je prešao, hvala Bogu… Ovo je sve bio marketing za njega’. Međutim, nije bio. On je poslije godinu preminuo – kaže glumica.

Poslušajte o čemu je popularna Seka sve pričala:

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Fahrudin Melić ima novi klub

Čoko chia puding – za one koji su uvijek u gužvi