in

IVANA ŠOPIĆ: Moju mamu je šokiralo da sam sposobna biti sa oženjenim Janjušem

Slatka-Tajna.Eu

Ivana Šopić je od nekadašnje učesnice „Zadruga“ postala voditeljica tog rijalitija. Njen odnos prema rijalitiju je danas znatno drugačiji. Nakon što je sve prošlo shvatila je greške. Učešće u „Zadruzi 3“ su obilježile tri veze i to sa Filipom Đukićem, Janjušem i Stefanom Karićem.

Kako izgleda danas rijaliti iz perpsektive voditeljice?

-Mnogo je lakše biti voditelj i posmatrati sa strane sve te svađe, emotivne veze, bure. Ja danas imam distancu od svega toga. Ne vjerujem da bih više ikada bila učesnica. Ja uđem u Bijelu kuću, pregledam šta se dešavalo i moj je zadatak da iznesemo sve za stolom, ali se ne vezujem emotivno za sve te priče.

U „Zadruzi 3“ bila si važna karika. Odakle u rijalitiju?

-Kad sam dobila poziv za “Zadrugu 3”, to sam doživjela kao veliki izazov. Razmišljala sam da mogu mnogo da izgubim, ali i da dobijem. Preko noći sam potpisala ugovor. Ušla sam puna entuzijazma i samopouzdanja, ali rijaliti mi je pokazao da ko visoko leti, nisko pada. Mislila sam da su unutra hijene, veliki psiholozi, a kad sam shvatila da sam nekoliko jakih rijaliti igrača vratila na mjesto, poletjela sam. Vjerovala sam da ću uspjeti manipulacijom da obrlatim ljude kada pogriješim. Međutim, ne možeš narod da obrlatiš, a ni video-klipove.

Šta danas misliš o vezi sa Filipom Đukićem?

-Zapao mi je za oko jer je bio drugačiji, urban, moderan. Bila je to kratka ali slatka priča. Uprkos užasnim svađama koje smo imali, mislim da je dobar čovjek. Raskinuli smo kad sam ga nazvala “fićfirić” i rekla mu da nije dovoljno jak muškarac za mene. Ponizila sam njegovu muškost, to nije trebalo da uradim. Meni su u tom momentu veći muškarci od njega bili Janjuš, Vladimir Tomović, Stefan Karić Imala sam ozbiljne konflikte pred Filipom, a on nije reagovao. Sad tek shvatam da njega to nije interesovalo, ali ni da mu nije bila potrebna djevojka koja se svađa i pravi mu probleme.

O odnosu sa Janjušem se i danas priča. Šta je istina?

-Mnogima je čudno što otvoreno pričam o odnosu s Janjušem, jer djevojke koje su imale nešto s njim u rijalitiju i dalje ćute. Nazivaju to druženjem, sprdnjom, prijatnom energijom, a svi znamo o čemu je riječ. Nikad u životu nisam bila sa oženjenim muškarcem, a pošto sam to uradila pred kamerama, dala sam mnogima povod da misle da jesam. Janjuš je ustao i rekao da nije fer da njih pet skače na mene. To mi je prijalo. Time me je kupio kao čovjek. Onda sam uvidjela koliko je duhovit. Osvojio me je humorom, sarkazmom, ironijom… Tokom reklama, umesto da tračarim o temama, postalo mi je ljepše da se zezam s njim. Ostali su mi odjednom bili dosadni, stalno sam ga tražila pogledom.

Da li je bilo intimnih odnosa, jer su ti to stalno spominjali ostali zadrugari?

-Poljubili smo se kad smo išli na snimanje “Amidži šoua”, ali to nije snimljeno. Osim toga, ništa se drugo nije desilo između nas. Govorio mi je da je sa suprugom Enom samo formalno u braku, da nemaju nikakav ljubavni odnos i da žive odvojenim životima. Pošto me je ubijedio u to, smatrala sam da treba da ustane i da kaže da smo se zaljubili. Međutim, on je za crnim stolom pričao drugu priču. Najviše na svijetu mrzim da neko misli da sam budala, pa sam zato pred svima priznala da se između nas nešto dešava. Tad smo se žestoko posvađali.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Veza sa Stefanom Karićem je trajala kratko nakon „Zadruge“. Šta se desilo?

-Poslije nekoliko dana smo raskinuli bez ikakvog valjanog razloga! Sumnjam na to da je slušao neku treću osobu, koja očigledno odlučuje umesto njega. Slagao je javnost da je do toga došlo zato što mu je drug rekao nešto strašno o mojoj prošlosti. Da me je dovoljno volio, ostali bismo zajedno. Ako se ne boriš za ono što ti je važno, onda ti i nije dovoljno važno. Ja bih tada išla protiv svih i žrtvovala bih sve za njega.

Zbog čega se najviše kaješ kad vratiš vrijeme?

-Kajem se što sam ikad imala išta sa Janjušem! On mi je najveća greška u životu. Nikad nisam smjela da zaboravim da je oženjen! Bila sam sebična prema Eni, majci, bratu. Moja mama nije vjerovala da sam s njim, sve dok nisam javno priznala. To joj je najveći životni udarac. Šokiralo ju je da sam sposobna za takvo nešto! Očigledno nije znala koliko sam luda i sebična. Kad sam napustila rijaliti, pitala me je: “Zašto nisi mislila na mene? Otkud ti ideja da priznaš emocije prema oženjenom muškarcu“?

Kako danas izgleda tvoj emotivni status?

-Napokon sam našla muškarca koji me voli zbog mene! Konačno mogu da se isto ponašam pred mamom, najboljom drugaricom i njim. Ne želim da razmišljam, kao u nekim prethodnim vezama, kako ću da zapalim cigaru, da li sam lijepo prekrstila noge.

Razgovarala: N. N.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

BACIO U ĆEIF TRANSEKSUALKU: Electra Elite razbijalala čaše zbog Emraha

‘Kome je do rata, u kući ga imao’