in

CECA O MILIJU: Razočarao me je kao čovjek

Slatka-Tajna.Eu

Folkerka Ceca Ražnatović, otkrila je na snimanju prve emisije “Zvezde Granda” da se sudi sa kolegom Aleksandrom Milićem Milijem, nakon višemjesečnih špekulacija da su u zavađenim odnosima.

Nakon toga, počelo je šuškanje i nagađanje, šta je razlog, zbog kojeg su ova dva velika muzička imena na ratnoj nozi, a sada je napokon istina isplivala na vidjelo. Ona je konačno odlučila da razriješi misteriju i gostujući u emisiji, otkrila šta je predhodilo njihovom sukobu.

– Razočarana sam u Milija kao čovjeka, ali ne kajem se što sam sarađivala sa njim. Ta saradnja je bila plodonosna i trajala je dvije decenije, ali zajedno sa Marinom Tucaković, koja je bila nosilac projekta – rekla je Ceca u emisiji “Ekskluzivno” i dodala da nije samo kompozitor zaslužan da bi pjesma bila hit.

– Kada neko napravi melodiju, dušu joj daju tekst i sam izvođač. Ne može samo jedna strana da bude bitna, sve tri su bitne – istakla je Ceca.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Podsjetimo, Ceca je ranije u “Zvezdama Granda” rekla i da je tužila Milija, ali nije htjela da otkrije zašto. Nekadašnji saradnici često se sukobljavaju u „Zvezdama Granda”, pa je tako Ceca u žaru svađe nedavno rekla Miliju:

-Stvorila sam te, bio si klasičan anonimus! – rekla je ona. On se branio da je imao karijeru i prije nje i da je napisao hitove i mnogim drugim pjevačima.

(Express/Republika)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Zašto ne treba da odlazimo u krevet ako nam se ne spava?

Ovo su sve Bikovićeve bivše djevojke: Do ušiju je bio zaljubljen u 3 Srpkinje i 4 Ruskinje! Sve su mu bile umjetnice sem nje