in

Messi s bivšim saigračem prekinuo svaki kontakt jer mu je ljetos zabio nož u leđa

Slatka-Tajna.Eu

To od njega nije očekivao

Barcelona ove sezone prolazi kroz velike probleme kako unutar kluba tako i što se tiče rezultata na terenu.




E. Čaušević


Katalonski klub odavno nije tako loše otvorio sezonu, a prošle sedmice otkaz je dobio i Ronald Koeman.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

No, mnogi smatraju da je najveći problem za Barcelonu odlazak Lionela Messija koji nije mogao da produži ugovor s klubom i na kraju je odlučio da potpiše za PSG.

Messi je imao namjeru da ostane u Barceloni, ali zbog finansijskih problema to nije bilo moguće. U intervjuu za katalonski Sport priznao je da prati i dalje mečeve Barcelone, te da je u kontaktu s pojedinim igračima ovog kluba.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

“U kontaktu sam s nekim igračima Barcelone. Često pričam s Aguerom koji nije bio moj saigrač u Barci, ali mi je veliki prijatelj i dosta često pričamo. Pored njega čujem se često s Jordijem Albom i Busquetsom”, rekao je Messi.

Mnogi su vjerovali da će Messi navesti i Gerarda Piquea, ali se to nije desilo. Zbog toga je katalonski Sport jutros objavio da Messi i Pique nisu u dobrim odnosima jer je Argentinac razočaran u ono što je njegov bivši saigrač uradio.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Sport tvrdi da je Pique otišao ljetos do Joana Laporte i rekao mu da Messijev odlazan neće imati veliki značaj za igru Barcelone, te da Argentinac nije osoba bez koje se neće moći nastaviti dalje.

Na kraju je do Messija došlo ono što je Pique navodno rekao Laporti, te Sport navodi da je on nakon toga prekinuo sve kontakte koje je imao s Piqueom jer smatra da mu je zabio nož u leđa.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa









Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Šest Job Lab radionica pohađalo 262 srednjoškolca iz 85 srednjih škola u BiH

Velika čast za Bogića Bogićevića u Beču