in

Kako srediti obrve kod kuće?

Slatka-Tajna.Eu

Većina nas je nekad pretjerala s čupanjem obrva i onda nismo znali kako popraviti novonastalu situaciju, a posebno je to problem kada nemamo vremena otići u kozmetički salon.

Teško je biti sam svoj majstor, naročito kad su u pitanju obrve koje su jedno od najsosjetljivijih područja za urediti ako nemamo pomoć stručnjaka. No, za svaki problem postoji rješenje pa tako i za previše počupane obrve.

U nastavku vam donosimo 3 kućna trika da svoje obrve dovedete u red.

Probajte serum za rast
Serum za rast će osnažiti folikule i rast obrva tako što će potaknuti cirkulaciju, a istovremeno regenerirati i osnažiti postojeće dlačice. Sa serumom trebate biti uporni i imati na umu da ćete prave rezultate vidjeti nakon 6 do 8 sedmica.

Počešljajte obrve
Najjednostavnija stvar koju možete napraviti je počešljati obrve u smjeru rasta. Zaboravite kako inače obrve češljamo prema gore, umjesto toga četkicom ih začešljajte preko područja kojem nedostaje dlaka.

Obojite ih
Farbanje obrva u bar jednu tamniju nijansu dodat će iluziju punoće. Možete otići kod profesionalca da to uradi za vas ili (za nešto hrabrije) kupiti set za farbanje obrva kod kuće.

Izvor: wall.hr

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku(S.P.)

The post Kako srediti obrve kod kuće? appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Dodik je najavio pomoć “prijatelja” ukoliko bi NATO intervenirao u RS”

Kako je Fahreta postala Lepa Brena? Ovaj muškarac je zaslužan za sve