in

Uz pomoć navijača do proleća u Evropi

Slatka-Tajna.Eu

BEOGRAD – Raspored je izuzetno gust, za nekoliko dana nas očekuje jako bitna evropska utakmica protiv Mitjilanda. Jasno je da će podrška navijača i na tom meču biti od velike važnosti, izjavio je danas fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Dragović.

“Prvi smo u grupi, imamo velike šanse da prezimimo u Evropi, to bi moglo da se reši već na ovom mecu i upravo ta činjenica je i više nego dovoljna svakom pravom zvezdašu da bude na tribinama u četvrtak. Utakmica protiv Midtjilanda može mnogo toga da nam donese i da nas dovede na korak od zacrtanog cilja koji smo postavili na početku sezone, a to je evropsko proleće”, rekao je Dragović za klupski sajt.

Austrijski reprezentativac dodao je da je u Danskoj bilo neriješeno i da je Zvezda imala vođstvo i pored velikih kadrovskih problema.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Sada smo kompletniji i verujem da će i ovog puta Marakana ostati neosvojiva tvrđava. Igraćemo za navijače, ostaviti srce na terenu, a verujem uz njihov huk sa tribina i veliku podršku stići do još jedne evropske pobede”, istakao je Dragović i naglasio da se značaj podrške sa tribina na najbolji način vidio protiv Radničkog u Kragujevcu gdje se “Zvezda vratila na pobjednički kolosjek” u Superligi Srbije.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U državnim vrtićima u Sarajevu od sutra nema grijanja

NIJE NA DIJETI: Tijana Milentijević se opustila