in

Šarić junak Radnika: Tri boda iz Mostara mnogo nam znače!

Slatka-Tajna.Eu


Brzonogi ofanzivac se vratio na teren na najbolji način


Radnik se iz Mostara vratio sa tri boda.



Bilo je 2:1, te Bijeljinci itekako mogu biti zadovoljni.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Sjajnu partiju pružio je Kenan Šarić, koji se na najbolji način vratio nakon povrede. Šarić je pogodio u prošlom kolu protiv Širokog Brijega, a sada postigao pobjedonosni pogodak svog tima u Mostaru.

Najavio je brzonogi 23-godišnjak pred meč u Mostaru da se nada bodovima i da njegov tim uz sreću koja im nije bila saveznik u prošlim utakmicama može do pozitivnog rezultata.

“Naravno da nam pobjeda iz Mostara mnogo znači za nastavak sezone, ovo je prva pobjeda u gostima nakon dvije godine. I prije Veleža dobro smo parirali rivalima, ali nije bilo te sportske sreće, odnosno uspješnih rezultata. Sada nam se to vratilo, nadam se da ćemo nastaviti sa dobrim igrama, iako imamo težak raspored“, kaže Šarić za SportSport.ba.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Vratio se na teren na najbolji način te pokazao da je veoma bitna karika u svom timu.

“Imao sam upalu pubične kosti i hvala Bogu brzo sam to riješio. Pauzirao sam četiri – pet sedmica, ispao sam iz ritma, no vratio sam se na najbolji mogući način“.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Radnik je jučer sa klupe predvodio Velibor Đurić, koji je tako iz kopački sjeo na trenersku klupu. Odlično je posložio momčad, no to mu i nije bilo teško, jer je sve vrlo dobro poznavao.

“Dugo je u ekipi i sigurno i sigurno da zna koliko ko može. Ekipa je pozitivno reagovala na trenersku promjenu, iako ponovo ističem da smo u nekim ranijim utakmicama zaslužili puno više. Svakako vrijedi istaći da su se u klub vratili ljudi koji su bili tu kada je klub igrao Evropu, te sam uvjeren da ovo je početak jedne prave priče“, dodao je Šarić koji je kvalitetnim partijama skrenuo pažnju na sebe.

U narednom kolu Radnik dočekuje FK Sarajevo.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa








Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Počast ruskoj carskoj vojsci na jugu Hercegovine

Keto Breads: Your Guide to Baking Grain-Free Keto Bread