in

SAMO SPAVAM I GUTAM TABLETE: Milica Pavlović o svojoj ulozi u seriji “Pevačica”

Slatka-Tajna.Eu

Milica Pavlović istakla je da ovih dana ima mnogo obaveza, te da se zbog toga ne osjeća najbolje.

Do jutros sam skidala temperaturu, prehlađena sam već nedjelju dana, što je normalno zbog promene vremena. Isto tako trudim se da se na mom licu ne vidi ni umor, ni ispcprljenost, jer ako sam došla ovdje, onda sam došla da sijam – izjavila je pjevačica.

Kako je njena gluma u seriji “Pevačica” pobrala brojne simpatije, pevačica se osvrnula na komentare njenih najbližih i istakla da se tu neće zaustaviti, kao i da bi u budućnosti voljela da snimi film, uprkos brojnim obavezama.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Šalim se stalno sa svojim prijateljima da u prvim epizodama serije samo spavam i gutam tablete. Gdje ćete gore,  prva uloga,  glavna, a ja samo spavam i samo se drogiram (smijeh). Ne bih voljela da moj primarni poziv trpi. U ovom momentu bavim se modelingom, zaštitno sam lice raznih brendova, nekad osjetim da mi je previše. Borim se svakog jutra sa svojim rokovnikom i mejlovima, ali za sada ostajem vjerna ekipi serije “Pevačice”, ali ako bude neka dobra uloga za film… Ali znate šta je problem, dobila sam u seriji glavnu ulogu, prvo pa muško, tako da ne znam, ne bih ispod toga išla. Ne znam kog partnera bi mogli da mi ponude, da bih rekla- može! rekla je ona.

(Express/ Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Vozači, od danas nema opravdavanja / Bljesak.info

Počast ruskoj carskoj vojsci na jugu Hercegovine