in

MARIJA ŠERIFOVIĆ JE ODRASLA SA BAKOM: Nije me zanimao razvod roditelja, jer je to bila prava odluka

Slatka-Tajna.Eu

Marija Šerifović danas je sretna i uspješna žena. No, popularna pjevačica nije imala djetinjstvo iz bajke. Rano je uvidjela i onu ružniju stranu života, jer se njen otac Rajko i majka Verica nikako nisu slagali.

Marija je bila svjedok njihovih svađa, koje su kasnije prerasle u tuču, pa je tako njena majka često bila modra od očevih udaraca koje joj je nanosio u alkoholisanom stanju.

Njegovi kockarski dugovi donosili su nove svađe u kuću, a mala Marija je mir pronalazila kod baka Draginje.

– Baba sa tatine strane ima posebno mjesto u mom životu, jer se ona starala o meni do moje 14. godine. Među nama je vladala nevjerovatna, nebeska ljubav. Bila sam njeno mezimče i sve moje razmaženosti potiču iz odnosa sa njom. Uz nju sam bila mirno dijete, nisam joj zadavala glavobolje. Jedino nisam htjela da jedem. Zamislite, imala sam fazu kada nisam jela! To je bilo tada i više nikada. Verica i Rajko su mi najviše nedostajali kada sam bila baš mala, jer su tada puno radili. Po dva-tri mjeseca su pjevali u hotelu u jednom gradu, pa onda u drugom… Bila su mi uskraćena i ljetovanja i zimovanja sa njima, jer nisu imali vremena za putovanja. Posao muzičara je težak, baš iz razloga što ne možemo da budemo na pravom mjestu u pravo vrijeme. Zato od mog punoljetstva pa do danas nadoknađujem propuštena putovanja. Svako dijete u pubertetu teško doživljava svađe roditelja. To je nešto sa čime se i roditelji teško nose, pa nastane haos. Normalno je da neko ko ima 7 ili 15 godina traumatično reaguje na svađu, dreku… – prisjeća se Marija teškog djetinjstva.

Otac Rajko priređivao joj je strašne scene. Tukao je Vericu i u devetom mjesecu trudnoće ju je ostavio i otišao sa drugom ženom, sa kojom je dobio sina Danijela Pavlovića. Marija kaže da mu je sve to oprostila.

– Ne postoji porodica koja nema bar jednog problematičnog člana. Ali bezveze je suditi, bilo da je riječ o mom ocu ili nekom trećem. Početak i kraj svega je da su to naši roditelji. Ne mogu da ih biram, ne mogu da ih mijenjam, a najznačajnije od svega je što ih nikada ni ne bih zamijenila. Svako od nas nosi sudbinu, pa u skladu sa time i živi. Meni je sada lijepo, napravili su od mene zadovoljnu osobu, a kako se oni nose sa svime što je bilo u prošlosti, morate njih da pitate. Imala sam 17 ili 18 godina kada su se moji razveli. Bila sam saglasna sa njihovom odlukom jer sam uvijek više za zdrav razvod nego za nezdravu sredinu u kojoj dijete odrasta. Bolje je da ljudi nisu zajedno onog trenutka kada nestane pažnje, ljubavi, razumijevanja, strasti…

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Smatrala sam da će i oni imati bolji odnos kada se razvedu. Da budem iskrena, tada me njihov razvod nije ni zanimao, jer je u mojoj glavi kretao moj život, moj početak, moja muzika, moj put. Bila sam u fazonu: “Radite šta hoćete“. Odmah sam počela da radim, pa nisam imala vremena ni za kakve traume zbog svega što se izdešavalo. Verica se u avionu srela sa Milicom Mitrović, koja je tada bila direktorica “Siti rekordsa”. Rekla joj je: “Preslušaj ovaj CD u nekom trenutku, kad budeš mogla.” Milica je odmah to učinila i oduševila se pjesmama. Tako sam izdala svoj prvi album, a sa Milicom postala prijateljica. Među nama vlada veliko poštovanje – rekla je Marija Šerifović.

Prvi honorar potrošila na izlaske

Marija ističe da nije kao njene kolege karijeru započela pjevajući u kafanama.

-Radila sam i razmišljala onako kako sada savjetujem djecu iz “Zvezda Granda” kojima sam mentor. Znam da neki klinci moraju da rade jer treba da se plaćaju pelene, računi… Iskreno, važnije mi je bilo da budem priznata od struke nego od publike. Prvi honorar mi je bio 2.000-3.000 eura. Od tih para nisam ništa kupila, već sam lijepo živjela, izlazila… Volim da izađem u kafanu, ali ne sa javnim ličnostima – završila je.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

People are destroyed for lack of knowledge – Do Not Be Fooled by Government

Buzzcut😂#gaseri #smijesno #fyp #fy #fypシ #viral #goviral #hrvatska #bosna #srbija #balkan