in

Budite šik: Plava boja je najveći trend ove zime

Slatka-Tajna.Eu

Prvo Kopenhagen, zatim London, Milano i Pariz, pokazali su trend koji, iako nismo razumjeli njegovu dinamiku od početka, sada vidimo svuda i zaista želimo da ga isprobamo.

Konkretno, ovo nije statement komad ili aksesoar, već ključna boja za koju se očekuje da će od sada obojiti sve zimske outfite. Živopisna plava nijansa ukrala je srca fashionista ove sezone.

U posljednjih nekoliko nedjelja mode, plava je bila protagonista najljepših stajlinga bilo to u monohromatskom looku ili diskretnije u vidu dodataka. Svijetloplava je uspjela da se istakne i istovremeno postane idealna osnova za kreiranje setova u blok bojama.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kaputi, sakoi, mini haljine, pantalone i topovi u plavoj boji kombinovani su sa najsmjelijim, umjesto crnim komadima i aksesoarima, sa predmetima podjednako živopisnih nijansi, poput narandžaste, crvene i žute.

Rezultat? Šik izgled, sa svježim karakterom i modernim raspoloženjem. I naravno, niko nije rekao da morate da nosite potpuno plavo da biste usvojili trend. Za početak, možete odabrati cipele, torbe ili kaiševe.

Izvor: Zenskimagazin.rs

(L. M.)

The post Budite šik: Plava boja je najveći trend ove zime appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

TikTok zvijezda Khaby se suočio sa prvim “problemom”, a on se zove Zlatan Ibrahimović…

NAJTEŽE JE BILO PRIHVATITI: Nikolina Pišek tuguje za ocem