in

ONA GA JE OSVOJILA: Žena koju Rade Šerbedžija voli 30 godina

Slatka-Tajna.Eu

Od kada su se 1990. godine upoznali u Subotici, bilo je jasno da su stvoreni jedno za drugo. Vjenčali su se kada je on imao 43, a ona 23 godine.

Ove godine, za godišnjicu njihove ljubavi, Rade je supruzi poslao emotivnu poruku.

-Mijenjali smo gradove i države. Rodili smo troje djece. Napravili smo sopstveni teatar na najljepšem ostrvu na jadranskom moru. Imamo divnu porodicu. Imamo i dovoljno pravih prijatelja. I još se čvrsto držimo za ruke – objavio je Šerbedžija na Facebooku.

On je nedavno govorio i o tih zajedničkih 30 godina.

-I još ću 30. S njom nikad nije dosadno. Lenka na moje koncerte ne dolazi jer ima tremu zbog mene, nema tremu kad glumim, ali kad pjevam, ima tremu… Hoće se zabuniti, hoće iz ritma ispasti, pa reko, šta ako ispadnem iz ritma, ja pjevam, oni me prate – kazao je Rade.

A Lenka je svojevremeno govorila da, kada su se 1990. godine upoznali, da je nije impresionirala popularnost 20 godina starijeg Šerbedžije. Napro tiv, to ju je jako odbijalo, ali na kraju je to odbijanje i privuklo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Oduvijek su mi se sviđali muškarci koji su stariji od mene, koji imaju više životnog iskustva. Sve je išlo vrlo brzo iako nisam očekivala da će se razviti u ljubavnu vezu – govorila je Udovički.

Iz prvog braka glumac ima sina Danila i kćerku Luciju, a sa Lenkom kćerke Ninu, Vanju i Milicu.

Rođena Beograđanka, Lenka je svjetski poznata pozorišna i operska režiserka i glumica. Umjetnička je direktorka pozorišta Ulisis sa Briona i suosnivačica odsjeka za glumu na Riječkom univerzitetu.

(Express.cdm.me)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Borac pobjedio Posušje rezultatom 3:0

Mahir “zaibretio” izjavom ljude u studiju, potvrdio da je svoju prvu pjesmu posvetio bivšoj djevojci, pa otkrio da li planira pomirenje…