in

Avon donira 15.000 KM za tri udruženja za borbu protiv raka dojke

Slatka-Tajna.Eu

Oktobar je tradicionalno mjesec u kojem vas posebno podsjećamo na važnost prevencije u borbi protiv raka dojke. Pozivamo na redovan samopregled i odlazak doktoru #budizdrava. Znate li da je rak dojke izlječiv u 91% slučajeva ako se otkrije na vrijeme?

OD nemam vremena DO budizdrava

Nastavljajući dugogodišnji poziv #budizdrava svim ženama u borbi protiv raka dojke, Avon i ove godine podsjeća na bitne stvari u životu. Poznavanje znakova i rizika, sampregled kao i ultrazvuk dojke i mamografija, mogu spasiti život. 

Proučite sve što vas zanima na http://www.budizdrava.com/bih/  

Za psihološku pomoć, ali i prvi razgovor ako ste nešto uočili ili imate ikakvih pitanja, obratite se nekom od lokalnih udruženja žena oboljelih od raka dojke i dobit ćete punu podršku.

OD ne znam kako DO doniraj

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ovog Pink oktobra Avon je donirao 15.000 KM za tri udruženje u Bosni i Hercegovini!

Udruženja Novi pogled iz Mostara, Savez žena Iskra iz Banja Luke i Udruženje žena Tuzla u saradnji sa Avonom pokrenula su i niz edukativnih predavanja pod nazivom OD nisam educirana DO sada znam sve na Avonovoj Facebook stranici gdje na jednostavan način žele potaknuti što veći broj žena da brine o svom zdravlju. Video sadržaj u kojem stručnjaci iz ove oblasti govore o ovoj bolesti, dijagnosticiranju, liječenju kao i iskustva žena koje su se susrele sa ovom dijagnozom su dostupna svima na Avonovoj Facebook stranici.

Od 1992. godine Avon globalno djeluje u borbi protiv raka dojke. U Bosni i Hercegovini smo počeli s njom 2007. godine kada smo oformili Fond za brobu protiv raka dojke i u našu ponudu uveli posebne proizvode sa rozom vrpcom. Zahvaljujući tim proizvodima prikupljamo sredstva koja usmjeravamo u lokalnu zajednicu. Ova bolest je izlječiva u preko 90% slučajeva kada se otkrije na vrijeme zato je jako bitno dizati svijet o njoj i raditi na edukaciji o njoj. Naša stranica www.budizdrava.com  aktivna je i sve dame koje žele saznati više o ovoj bolesti, kao i one koje žele naučiti sve što im treba o samopregledu kao i pregledima, jednim klikom mogu doći do svih informacija, rekla je Šejla Korjenić PR specijalista kompanije Avon u Bosni i Hercegovini.

OD osjećam se sama DO mi smo s tobom

Svako od nas može biti dio Avonove humanitarne porodice. I svojim malo, možemo pomoći baš onoj kojoj treba. Misliš da ne možeš činiti razliku? Narudžbom proizvoda s rozom vrpcom doniraš sav neto prihod i pomažeš borbu protiv raka dojke!

U svakoj Avonovoj brošuri kroz cijelu godinu možeš biti dio humanitarne porodice i narudžbom proizvoda s rozom vrpcom ili znakom beskonačnosti učiniti razliku, podržati i donirati. Hvala ti! 

The post Avon donira 15.000 KM za tri udruženja za borbu protiv raka dojke appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Ako bh. lideri hoće pomoć Amerike, moraju definirati prioritete i pokazati da se bore”

Alec Baldwin: Fatalni pucanj događa se ‘jednom u bilion’