in

PLAKALA SAM ZBOG MILIJA: Zorana Mićanović pjesmom “Sikter” postigla veliki uspjeh

Slatka-Tajna.Eu

Zorana Mićanović ima samo 16 godina, a već se kotira među najpopularnije pjevačice mlađe generacije.

Aleksandar Milić Mili, jedan od žirija Zvezda Granda, napravio je Zorani hit “Sikter” koji je za samo nekoliko nedjelja skupio preko 3 miliona pregleda.Kako je mlada pjevačica tokom takmičenja često bila na meti kritika žirija, otkrila je da se Mili često zalagao za nju, na promociji pesme zamalo da se posvađa sa  Bosancem.

– Zaista nisam očekivala da se sve ovako brzo desi i da ovako brzo postignem uspjeh. Sve je to šok za mene. Ja inače i negativne komentare prihvatam najnormalnije, ne mogu svi ni da te vole. To je normalno u našem poslu – kaže mlada Zorana i dodaje:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Mili se tokom takmičenja baš svađao sa žirijem, pošto su me oni kroz moje nastupe nekad hvalili, a nekad ne i stalno je pričao kako će od mene da napravi zvijezdu. Kad mu je Viki rekla da mi napravi pjesmu, on se baš zainatio i sada imamo hit.Pjesmu sam dobila od Milija, on je prepoznao talenat u meni, iako nisam ušla u finale. Kada me je pozvao da mi saopšti da dobijam svoj prvijenac, u tom momentu se ostvarilo sve što samsanjala, počela sam odmah da plačem. Znate šta, finale kao finale, i onako se gleda šta ćeš da uradiš poslije, nije bitno samo takmičenje. A što se tiče ispadanja iz takmičenja, tog dana mi jednostavno nije išlo, ali nije kome je rečeno nego kome je suđeno- rekla je.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Madridskom Atleticu samo bod kod Levantea

U subotu još bez znatnije promjene, ali tijekom nedjelje…