in

NISU NA ISTOJ TALASNOJ DUŽINI: Severinu napustio i Miloš Roganović

Slatka-Tajna.Eu

Miloš Roganović je tekstopisac, kompozitor i aranžer, ali i uspešni stomatolog. U javnosti je poznat još od 2007. godine, kada je napravio bum na estradi pesmom “Aspirin” Seke Aleksić, za koju je pisao muziku i tekst, a poslije koje je dobio i nadimak Aspirinac.

Iako su mu pjesme iz godine u godinu postajali sve veći hitovi, koji na Jutjubu danas broje više od milijardu pregleda, on nije voleo da se medijski eksponira.

– Omiljene pjesme su mi one koje sam napisao za Severinu – “Grad bez ljudi”, “Rođeno moje”, “Dobrodošao u klub”, i za Sašu Kovačevića “Branim”, to su ujedno i moji najličniji stihovi. Tu su, naravno, i svi hitovi Ministarki. Od najznačajnih saradnji, tu su opet Severina (“Kao”, “Alkatraz”, “Italiana”, “Bred Pit”, “Uno momento”), i Saša (“Temperatura”, “Moja malena”, “Lapsus”, “Pantera”, “Branim”, “Jedra”). Takođe, mnogo sam radio i za “Grand”, u vijeme kad je bio “najjači” – za Tanju Savić, Radu Manojlović, Darka Lazića… Na svim tim pjesmama, kao autor, na Jutjubu imam preko milijardu pregleda, što je ogroman uspjeh danas i jako sam ponosan na to – dodao je.

Iako mnogi misle da će raditi sa Severiniom na njenom novom albumu, od toga nema ništa.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Sa njom nisam trenutno na istoj talasnoj dužini. Ne bih ulazio u detalje, ljudski faktor je u pitanju – ostao je nedorečen Miloš.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Kako je Španija riješila problem praznih nekretnina

U ponedjeljak protesti građana u blizini Ambasade SAD-a u Sarajevu