in

Ceca i Karleuša zajedno Zvezdama Granda u žiriju: Snimak postao viralan na mrežama (Video)

Slatka-Tajna.Eu

Kako vam se sviđa ovaj sklop žirija?

Već je poznatno da je pred novu sezonu muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” došlo do smene u žiriju, pa je na mesto Jelene Karleuše, koja je tu bila šest godina, sada je došla Svetlana Ceca Ražnatović.

S obzirom da njih dve već decenijama nisu u dobrim odnosima, jedan od korisnika društvenih mreža iskoristio je priliku i montirao snimak njih dve koji je potpuni hit među korisnicima Instagrama.

 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Naime, nakon što je Jelena otišla iz žirija muzičkog takmičenja, Ceca je postala novi član Zvezda Granda, a mnogi se pitaju kako bi izgledalo kada bi obe pevačice bile u Grandu.

Na Instagramu pojavila se montaža, Karleušino pojavljivalje iz emsije prethodne sezone, kao i izdanje Ražnatovićeve iz jedne od prvih emitovanih emsija.

Duhovita montaža nasmejala je mnoge, što poručuju u komentarima, kao i da bi zaista bilo zaniljivo videti obe pevačice u žiriju.

„Ovo bi stvarno bilo hit“, „Prezanimljivo“, „Plačem od smeha“, „Odlična montaža“, „Kada bi se ovo desilo sledeće godine cela Srbija i region bili bi ispred televizora“, „Ovo je top“, „Vrištim od smeha“, „Na trenutak sam pomislio da je stvarnost, bravo za montažu“, neki su od komentara.

BONUS VIDEO:

(Espreso)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Rast cijena energanata mogao bi usporiti ekonomski oporavak

Zašto raste broj kolorektalnog karcinoma?